Merhaba. Aranızda yeniyim. Daha önce bir kaç karınca bakım ve besleme videosu izlemek dışında konu hakkında bir tecrübem bulunmamakta. Bundan yaklaşık bir hafta kadar önce gece dükkanda otururken kapıyı açık bırakmış arkadaşlarla tavla oynamaktaydım ki bir ne ne göreyim dükkanın zemini ölü prens ve bir sürü kraliçe ile dolu. Sanırım beyaz ışık onları buraya çekti diye düşünüyorum. Her neyse daha önce de karınca bakım videoları izlediğim ve ilginç bulduğum için fırsat bu fırsat dedim ve 3 adet kraliçeyi hemen 3 adet boş kan alma tüpüne (veteriner kliniği olduğundan bol bol vardı) hazırlayıp aldım. Bugün yaklaşık 1 hafta oldu ve kontrol ettiğimde 3ünde de yumurta mevcut. Size sormak istediğim kliniğin önünde tetramorium olduğunu düşündüğüm bir sürü yuva mevcuttu bu kraliçeler de aynı türe mi ait? Eğer öyle ise yumurtadan işçi çıkana kadar besleme yapmaya gerek yokmuş diye okudum, bu yumurtalardan işçi ne zaman çıkar? Buraya kadar okuyup destek olmak için yazan herkese şimdiden teşekkürler!