Herkese iyi forumlar. Karıncalarla ortalama 1 yıldır ilgileniyor, besliyor ve en önemlisi de gözlemliyorum. Asıl konu bunu bir proje haline getirmek istemem. Fen lisesinde yatılı okuyan bir öğrenci olarak yatakhanede karınca kolonilerini tutmak çok zordu (hiç denemedim bile çünkü kabul edilmiyor). Ben de okula bu projeyi kabul ettirdim. Şu an biyoloji laboratuvarından yararlanabiliyor ve dilediğim malzemeyi kullanabiliyorum. Elimde üç tane messor kraliçesi var. Nerdeyse bir aydır elimdeler. Okul bana oda termometresi, ısı pedi bile almama izin verdi (okul bütçesi karşılıyor). Ama ben bunu kendim için değil okul için gerçekleştirdiğimi söyliyerek kabul ettirdim. Asıl amaç bundan biyoloji alanında bir proje oluşturmak. Benim aklımdaki ilk proje "karıncalarda mutliqueen" di. Sizlerin aklında da ince araştırmalara tâbi tutulmasını istediğiniz, "şunu araştırsan ve proje olarak sunup herkesi bilgilendirsen" dediğiniz bir şey varsa herkesin fikrine açığım. Gelin hepimizi temisilen bir şeyler yapalım bana yardımcı olun.