Yeni bir hobi başlangıcı.

cemss

Yumurta
Üye
Merhaba, on yedilerimdeyim ve yıllardır egzotik canlılara hevesliyim. Balık türleri, kediler ve köpekler gibi basit canlılar besledim ve oldukça keyif alıyorum. Şimdi ise karıncaya başlamak istiyorum, önerileriniz nedir? Hiçbir video dahi izlemedim bilerek, önerebileceğiniz videolar ve tavsiyeleri istiyorum aslında. Hangi karıncadan başlamalıyım, nasıl bir ortam veya düzenek yaratacağım gibi gibi.

Ertugrulmustuluk09

Yumurta
Yardımsever
Üye
Merhaba, on yedilerimdeyim ve yıllardır egzotik canlılara hevesliyim. Balık türleri, kediler ve köpekler gibi basit canlılar besledim ve oldukça keyif alıyorum. Şimdi ise karıncaya başlamak istiyorum, önerileriniz nedir? Hiçbir video dahi izlemedim bilerek, önerebileceğiniz videolar ve tavsiyeleri istiyorum aslında. Hangi karıncadan başlamalıyım, nasıl bir ortam veya düzenek yaratacağım gibi gibi.
Tetramorium lasius uçuşları devam ediyor başlangıç için uygun yakında messorların sonbahar uçuşları başlıyor Eylül gibi başlar tahminimce başlangıç için uygun olan cinsler sadece su pamuk ve test tüpü ile bir setup hazırlanıp bakılabilir karınca çiftliğim, karıncam,egzotik hobi, karınca sanatı gibi kanalların içeriklerini izleyebilirsin.