Yeni bir canlı yem arıyorum

Hasancık

Replete
Üye
Merhabalar, uzun süredir un kurdu besliyorum. Fakat artık farklı canlı yemler beslemem gerekiyor. Tarantulam 6. kabuğunda ve artık un kurdu dışında başka yemler vermem gerektiğini düşünüyorum. Hamam böceği beslemek istemiyorum. Bana bu koşullarda önerebileceğiniz canlı yemler nelerdir?

Hasancık

Replete
Üye
Merhabalar, çekirge almaya karar verdim gibi daha önce çekirge beslemiş ve deneyimlemiş kişilerden tavsiyelere ihtiyacım var yaşam alanını nasıl hazırlarım hangi malzemeleri kullanmalıyım kaçmalarını nasıl engellerim yaşam alanı sıcaklığı nasıl olmalı nelere dikkat etmeliyim gibi gibi sorularım da var bunun yanında konunun ana sorusuna da cevap verirseniz dikkate alacağım

chapa

Nanitik
Üye
Merhabalar, uzun süredir un kurdu besliyorum. Fakat artık farklı canlı yemler beslemem gerekiyor. Tarantulam 6. kabuğunda ve artık un kurdu dışında başka yemler vermem gerektiğini düşünüyorum. Hamam böceği beslemek istemiyorum. Bana bu koşullarda önerebileceğiniz canlı yemler nelerdir?
Çekirgeler hakkında bir fikrim yok . Dubia aldım ben ama çok yavaş geliştiği için tartara ve lobster da satın aldım. Tek tavsiyem sadece tek 1 canlı yem almamanız yönünde olacak. Kargo ücretleri gereksiz pahalı olduğu için her ihtimale karşı 2 çeşit canlı yem almanızı tavsiye ederim.