Merhabalar, dogal ortamlarında fanusta veya bardakta yasamıyorlar. istersenız bardakta da bakabilirsiniz fakat balıgınız saglıklı olmaz ve cok yasamaz. 30 40 litre akvaryumun gayet ideal oldugunu dusunuyorumTek yaşayan bir balık için 30 40 litre çok fazla degil mi
Betalar tek yasayan hayvanlardır 3 4 betayı aynı akvaryuma sokarsan sıkıntı yasarsınızEvet fazla bence fazla 3-4 diyeceti bence
Arkadaşımız 3-4L'yi kastediyordu bence.Betalar tek yasayan hayvanlardır 3 4 betayı aynı akvaryuma sokarsan sıkıntı yasarsınız
anladım dedıgınız gibi 3-4 litrede balık cok sıkıntı ceker.Arkadaşımız 3-4L'yi kastediyordu bence.
15L ve üzeri akvaryum Betta için iyi olur. Daha aşağısında su dengesini korumak zor olacaktır. Sudaki ani değişiklikler de balığa zarar verir. Hem hacim arttıkça su miktarı bunu tolere eder hem de balığınıza yüzmesi için daha geniş alan sağlarsınız. Betta balığı ile ilgili birkaç konu daha vardı forumda, inceleyebilirsiniz.
Balığın türünü bu görselden anlayamadım maalesef.
Bardakta tutanını bile gördüm ben. Eziyetten başka bir şey değilEski bir konu ama tür hakkında bilgi için daha net foto lazım. Yazık şu betalara çok acıyorum 3-5 litre akvaryum bozması kutularda yaşatıyorlar. Hele de akvaryumcular kavanoz içinde tutuyor hayvanı satılana kadar.
Balık hasta zaten kuyruk erimesi varBardakta tutanını bile gördüm ben. Eziyetten başka bir şey değil