Yeni Bir Başlangıç

alptan

Yumurta
Üye
Herkese selam! Ben bu hobiye yeni başlamayı düşünüyorum. İlk olarak nasıl bir yol izlemem lazım ve hobi için ekipmanları nereden temin edebilirim? (en güvenli şekilde)

cosmos

Yumurta
Üye
Underground Ant World sitesine girin orada bu hobi için a dan z ye tüm gereksinimlere ulaşabilirsiniz bazı arkadaşlar biraz pahalı yazmış ama en teferruatli ve çeşitli orası var

Herkese selam! Ben bu hobiye yeni başlamayı düşünüyorum. İlk olarak nasıl bir yol izlemem lazım ve hobi için ekipmanları nereden temin edebilirim? (en güvenli şekilde)
Başlangıç seti 2 ve 20 30 iscili messor kolonisi yeni başlayanlar için ideal

alptan

Yumurta
Üye
8
Underground Ant World sitesine girin orada bu hobi için a dan z ye tüm gereksinimlere ulaşabilirsiniz bazı arkadaşlar biraz pahalı yazmış ama en teferruatli ve çeşitli orası var

Başlangıç seti 2 ve 20 30 iscili messor kolonisi yeni başlayanlar için

Başlangıç seti 2 ve 20 30 iscili messor kolonisi yeni başlayanlar için ideal
teşekkür ederim yarın bakıp inceleyeceğim.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
İlk öncelikle seçeceğiniz türü tanımanız ve onun hakkında bilgiler edinmeniz lazım. Yeni başlayan biri olarak neler hakkında bilginiz olması lazım bunların boşluğunu doldurmanız gerekir. Sonrasında karınca uçuşlarını takip edeceksiniz ki hemen bir kraliçe bulup koloni kurabilin. Eğer uçuşları beklemeyeceğim kraliçe alacağım derseniz bir çok satış sitesi mevcut ve hepsinin konuları forumumuzda bulunuyor. Sizin için onları direkt olarak bu konu altında paylaşacağım;