Yeni Başlayan Birine Bilgi Verin

Furkan0731

Yumurta
Üye
Merhaba, karınca yetiştirmek ve beslemek istiyorum. Büyük bir koloni oluşturmayı hedefliyorum ancak nereden karınca bulacağım veya satın almanın doğru yolu nedir? Onları nelerle beslemeliyim? Temel bilgilere sahibim ancak daha detaylı bilgiye ihtiyacım var. İstanbul'da karınca kraliçesi veren biri var mı? Yardımcı olabilecek ve bilgilerini paylaşabilecek kişiler arıyorum.

Bir internet sitesinde yukarıdaki gibi 2 set buldum bunlar ile başlamak bana uygun gibi geldi sizce nasıl ?

Son düzenleme:

ATHENA

Minör
Üye
Merhaba, karınca yetiştirmek ve beslemek istiyorum. Büyük bir koloni oluşturmayı hedefliyorum ancak nereden karınca bulacağım veya satın almanın doğru yolu nedir? Onları nelerle beslemeliyim? Temel bilgilere sahibim ancak daha detaylı bilgiye ihtiyacım var. İstanbul'da karınca kraliçesi veren biri var mı? Yardımcı olabilecek ve bilgilerini paylaşabilecek kişiler arıyorum.

Bir internet sitesinde yukarıdaki gibi 2 set buldum bunlar ile başlamak bana uygun gibi geldi sizce nasıl ?
2 Side uygun fakat 2. Camponotus sanctus daha uygun.

Alperen72

Yumurta
Üye

temel bilgilere sahipseniz sadece kraliçe alsanız yeterli olacaktır. buradaki outworlde şuan ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum sadece kraliçe alıp beslemeye başlayabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Furkan0731

Yumurta
Üye
2 Side uygun fakat 2. Camponotus sanctus daha uygun.
temel bilgilere sahipseniz sadece kraliçe alsanız yeterli olacaktır burdaki outworlde şuan ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum sadece kraliçe alıp beslemeye başlayabilirsiniz
İstanbul'da Maltepe'de yaşıyorum. Sizce satın almam daha mı doğru, yoksa sokaklarda bulabilir miyim? Pek sanmıyorum ama yine de sormak istedim. Ve ekstra olarak şuna buna dikkat et dediğiniz bir şey var mı? Ve bir de bu websitesi sizce güvenilir mi? Sahibinden'de 5-10 işçili kraliçeyi 100 TL + 60 TL kargoya satan birini de buldum.

Alperen72

Yumurta
Üye
İstanbul'da Maltepe'de yaşıyorum. Sizce satın almam daha mı doğru, yoksa sokaklarda bulabilir miyim? Pek sanmıyorum ama yine de sormak istedim. Ve ekstra olarak şuna buna dikkat et dediğiniz bir şey var mı? Ve bir de bu websitesi sizce güvenilir mi? Sahibinden'de 5-10 işçili kraliçeyi 100 TL + 60 TL kargoya satan birini de buldum.
ben daha önce burdan aldım güvenilir. Ancak burası Mersinde ben Adanaya sipariş vermiştim. Sen istanbula vereceksin o yüzden konuma göre verirsen daha sağlıklı olur.