Tetramorium,messor,temnothorax,plagiolepis,Camponotus gibi cinsler uygundurMerhabalar yeni Bi hobi edinmek istiyorum ama hangi türle başlayacağımı bilmiyodum kolay Bi tur arıyorum önerebileceğiniz var mı
Erzurum'da bence rahat bulursun. Uçuş mevsimi geçmedi zaten kış hariç genelde her zaman uçuş oluyor.Peki Erzurumda bulabilirmiyim uçuş mevsimi geçtimi yoksa satın mı alayim
Birçok seçeneğin var. Akşamları sokak lambası altlarına bakmak. Florasan lamba olan bir yerde yine akşam çok gelir. Uçuştan yeni inmiş bir karinca gibi düşünüp sen olsan nereye yuva yapardın diye uygun taşların vs. altina bakmakPeki nasıl bulabilirim ne yapmalıyım bu konuda bilginiz var mı karinca yuvaların yakınlarına mi bakayım
Bahçenizde beyaz bir çarşafa veya büyük bir beze güçlü bir ışık tutarak bekleyebilirsiniz.Peki nasıl bulabilirim ne yapmalıyım bu konuda bilginiz var mı karinca yuvaların yakınlarına mi bakayım
Akşam sokak lambalarının altına gündüz kaldırım yanlarına vs. BakabilirsinPeki nasıl bulabilirim ne yapmalıyım bu konuda bilginiz var mı karinca yuvaların yakınlarına mi bakayım
Simdi bu bacak şekli prenslerde oluyor diye biliyorum. Ancak thorax şekli kafamı karıştırdı. Ama prens olduğunu düşünuyorum.Arkadaşlar merhaba Bi karinca buldum ama Kraliçe mi prens mi bilmiyorum bide cinsi nedir acaba
Yandan çekermisin bi.Baska fotoğraf atmama gerek var mı salayım gitsin mi