Yeni başladım, yardım!

BuğraFF

Yumurta
Üye
Merhaba ben 12 yaşındayım abimin hesabından yazıyorum, bu karınca hobisine yeni başladım çok karıncam yok sadece 2 tane Lasius kraliçem var bana karınca hediye edip veya nerelerde karınca bulabilirim? yardım ederseniz çook mutlu olurum.
(Kraliçe hediye ederseniz çoooooook mutlu olurum) :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Akşam saatlerinde doğal ortamlara yakın olan sokak lambalarına bakarsanız uçuşlara denk gelebilirsiniz. Şu sıralar çok fazla uçuş oluyor zaten.

aeb

Yumurta
Üye
Evet özellikle genelde gece mesela ışık tuzağı koyabilirsin, onlar da ışıktan oraya gelebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

karıncabuldum

Pupa
Üye
Dostum hobiye yeni başladıysan bence hediye alma bi cinsleri turleri falan öğren kendin çabala daha da iyi olur senin adına kolaya yatmak saçmalık 2 kralicen varmis zaten onlara bak şimdilik eğer büyütürsen sana hediye ederim kralice.
Merhaba ben 12 yaşındayım abimin hesabından yazıyorum, bu karınca hobisine yeni başladım çok karıncam yok sadece 2 tane Lasius kraliçem var bana karınca hediye edip veya nerelerde karınca bulabilirim? yardım ederseniz çook mutlu olurum.

LeviathanN

Yumurta
Üye
Öncelikle abinin hesabından yazıyormuşsun. Abinde bu hobiyle uğrasiyorsa eğer yardımcı olabilir. ya sa tuğkan abinin günlükleri ve videoları işine muhakkak yarar. Lasius olduğuna eminsen Lasiuslar hakkındaki videolarını izleyebilirsin. iyi hobiler :)

YigitTr

Yumurta
Üye
Yağmur sonrası, çimen alanlarla toprak alan arasında gezerek, taşların altına bakarak ve ışık tuzağı yaparak "daha kolay" bulabilirsiniz. (Daha çok yolu var tabi.)