Yengem kraliçe karıncayı öldürdü

ichbincinar

Yumurta
Üye
Zaten saçma sapan hareketleriyle sinir oluyordum. Okul açılmadan kraliçe karınca bulmak istediğim bir zamanda karıncanın üzerine bastı. Karıncanın abdomeni diğer uzuvlarına girdi neredeyse hala diyor ki, yaşıyor. Gerçekten elini kolunu bağlayıp Karınca Çiftliğim'in bütün videolarını izletmek istiyorum çok sinirlendim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aymet

Larva
Üye
Zaten saçma sapan hareketleriyle sinir oluyordum. Okul açılmadan kraliçe karınca bulmak istediğim bir zamanda karıncanın üzerine bastı. Karıncanın abdomeni diğer uzuvlarına girdi neredeyse hala diyor ki, yaşıyor. Gerçekten elini kolunu bağlayıp Karınca Çiftliğim'in bütün videolarını izletmek istiyorum çok sinirlendim.
Karınca sabır ve şans işidir hocam maalesef şansınız buymuş. Eğer biraz daha sabrederseniz belki de son bahar uçuşlarına denk geleceksiniz. Üzülmeyin, aramaya devam edin. Kolay gelsin.

samet_56

Yumurta
Üye
Allah da seni güldürsün yarıldım gülmekten anlatış biçimin çok iyi🤣🤣😂