V
Vedad
Arkadaşlar selam, yengeçler için herhangibir aydınlatmaya gerek var mı? Bende akvaryum aydınlatması var o yeterli olur mu? Ayrıca yemleme için japon balığı yemleri kullanlabilir miyim?
yiyecek konusunda beni aydınlatır mısınız ben sadece kuru karides ve granül yem veriyorum ne vermem gerekir başkaÖzel bir ışık gereksinimi yok ama Japon balığı yemi olmaz. Solucan, yengeç yemi, haşlanmış sebze ve yumurta kabuğu gibi çeşitli besinler kazım, aksi takdirde yengeç sağlıklı olmaz.
Arada bir de haşlanmış havuç, salatalık, kabak gibi şeyler verirseniz bence yeter.yiyecek konusunda beni aydınlatır mısınız ben sadece kuru karides ve granül yem veriyorum ne vermem gerekir başka
Un kurdu ve tavuk verebilirsinizyiyecek konusunda beni aydınlatır mısınız ben sadece kuru karides ve granül yem veriyorum ne vermem gerekir başka
Kurduğunuz paludaryumu remsini atma şansınız var mı?yiyecek konusunda beni aydınlatır mısınız ben sadece kuru karides ve granül yem veriyorum ne vermem gerekir başka
teşekkür ederimArada bir de haşlanmış havuç, salatalık, kabak gibi şeyler verirseniz bence yeter.
haşlanmış tavuk olur mu?Un kurdu ve tavuk verebilirsiniz
atıyorum.Kurduğunuz paludaryumu remsini atma şansınız var mı?
Çiğ de olabilirteşekkür ederim
haşlanmış tavuk olur mu?
atıyorum.