Yengeç Beslemek İstiyorum

V

Vedad

Selamlar. 19x19x19 bir akvaryumum var. Burada yengeç beslemek istiyorum. Yüksek taşlarım var yayvan bir şekilde. Onları kullanıp kuru alanı oluşturabilirim. Ayriyetten kum ile eğim vereceğim. Aydınlatma var fakat filtre gerekli mi bilmiyorum. Akvaryum içi temizliği nasıl olur? Cevaplarsanız sevinirim..

Frogge

Yumurta
Üye
Akvaryumunuz çok küçük, evet filtre gerekiyor. Filtrenin amacı suyu temizlemek değil, amonyağı nitrite, nitriti nitrata çevirmek, filtre olmadan amonyak birikir ve suyla ilişkisi olan her canlıya zarar verir.

V

Vedad

Akvaryumunuz çok küçük, evet filtre gerekiyor. Filtrenin amacı suyu temizlemek değil, amonyağı nitrite, nitriti nitrata çevirmek, filtre olmadan amonyak birikir ve suyla ilişkisi olan her canlıya zarar verir.
Teşekkür ederim, Tuğkan abinin yayınında filtre yoktu, ondan sormak istedim.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Teşekkür ederim, Tuğkan abinin yayınında filtre yoktu, ondan sormak istedim.
benim bildiğim kadarıyla Tuğkan abi filtre görevi gördüğü için tatlı su midyesi kullanıyordu.

Frogge

Yumurta
Üye
benim bildiğim kadarıyla Tuğkan abi filtre görevi gördüğü için tatlı su midyesi kullanıyordu.
Midye de filtre görevi görnez, dediğim gibi filtrenin görevi suyu temizlemek değil, midye sadece küçük parçacıkları ve varsa ağır metalleri toplar.