Ben bu işte yeniyim edindiğim bilgilerden farklı bir şey olduğunda panik yapıyorum kusuruma bakmayın.Bu kadar üstüne düşmenize gerek yok, ihtiyaçları varsa tüketirler. Attığınız patatesi ertesi gün almayı unutmayın yeter.
Bugün geldi belki aclardir diye verdim.Haftada bir verin yemiyorlarsa süreyi uzata bilirsiniz
Ben bu işte yeniyim edindiğim bilgilerden farklı bir şey olduğunda panik yapıyorum kusuruma bakmayın.
Ağzını açık bıraktım ama tuğkan abi bi videoda ağzını kapatmazsaniz içine güve yumurtlayabilir demiştim ondan kararsızım kapatsammi kapatmasammı.Ben size şöyle diyeyim o kadar dayanıklı canlılar ki ayıkladığım un kurdu gübresinin içinde mikro kalmış suzuz gübrenin içinde büyümüş 1.5cm olunca fark ettim arkadaşlarının yanına koydum yemiyorlarsa 2 3 gün sonra deneyin
Patatesi 1 günde almasına gerek yok doğru yataklık kullanıp üstünü kapakla kapatmaz ise çürüme küflenme olmaz kuruma olur
Ağzını açık bırakıp tülbent ile bağlarsan sıkıntı olmazAğzını açık bıraktım ama tuğkan abi bi videoda ağzını kapatmazsaniz içine güve yumurtlayabilir demiştim ondan kararsızım kapatsammi kapatmasammı.