Yemek

Mustafa_odv

Larva
Üye
karıncamın türü formika lemina normalde kıyma verdiğimde yiyordu ama şimdi verdiğimde yemiyor neden bilen var mı

RüzgarDeveci07

Yumurta
Üye
Canlı yem edinmeni öneririm zaten ucuz bir şey. Eline ulaşana kada arama butonundaki alternatif protein leri kullanabilirsin. Yememesinin nedeni tek çeşit olması diye düşünüyorum mesela sen her gün hamburger yersen olmaz demi 😉

Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Formica lemani* türü karıncalarınız için sadece kıyma vermemelisiniz. Hatta kıyma vermemelisiniz normalde,canlı yem edinmelisiniz. Koloniler sıklıkla aynı besini yediklerinde,besin seçimi yapmaya başlıyorlar bir süre sonra. Bu yüzden @celilcem 'in dediği gibi çeşitlendirmeniz lazım

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
İlk öncelikle formica lemani ismi bir fotoğraf bize çok yardımcı olabilir neden yemediğini anlarız canlı yem edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum

Mustafa_odv

Larva
Üye
Canlı yem edinmeni öneririm zaten ucuz bir şey. Eline ulaşana kada arama butonundaki alternatif protein leri kullanabilirsin. Yememesinin nedeni tek çeşit olması diye düşünüyorum mesela sen her gün hamburger yersen olmaz demi 😉
Alternatif proteyin nerden bakmam gerek bulamadım yardım edermisin

RüzgarDeveci07

Yumurta
Üye
haşlanmış yumurta beyazı salam sucuk sosis kıyma polen v.b. .Ama canlı yem edinirseniz süper olur.

Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Alternatif proteyin nerden bakmam gerek bulamadım yardım edermisin
Alternatif proteinler uzun süreli sizi götürmez. Canlı yem edinmeniz lazım. Sağ üstte arama kısmına alternatif protein yazarak sonuçlara ulaşabilirsiniz

Mustafa_odv

Larva
Üye
Alternatif proteinler uzun süreli sizi götürmez. Canlı yem edinmeniz lazım. Sağ üstte arama kısmına alternatif protein yazarak sonuçlara ulaşabilirsiniz
Alternatif proteyinlerden haşlanmış yumurta denedim onu da yemediler ne yapabilirim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Alternatif proteyinlerden haşlanmış yumurta denedim onu da yemediler ne yapabilirim
Bende uzun süreli götürmeyeceğini söyledim. Diğerlerinide bir deneyin. Kıyma deneyebilirsiniz isterseniz. Sıvılaştırılmış proteinde kullanabilirsiniz. Yumurta beyazı+bal karışımı yapıp karıncalarınıza verebilirsiniz.

Mustafa_odv

Larva
Üye
Bende uzun süreli götürmeyeceğini söyledim. Diğerlerinide bir deneyin. Kıyma deneyebilirsiniz isterseniz. Sıvılaştırılmış proteinde kullanabilirsiniz. Yumurta beyazı+bal karışımı yapıp karıncalarınıza verebilirsiniz.
Diğer alternatif proteinlere nerden bakılıyot formda var mı

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Kesinlikle yapmayın gerek mite gerek mikroorganizmaların üremesi için bir ortam hazırlamış olursunuz