Yemek

NOVAlord

Yumurta
Üye
Bende 2 dene komponotus var bunlar pişmiş et yerlermi evde yedircek bişey bulamıyorum .d pişmiş kavurma var işte bi bide sinek avlamaya çalışıyorum.

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
En kısa sürede canlı yem edinmelisin. Haşlanmış yumurta beyazı verebilirsin canlı yem alana kadar.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Et verin kıyma verin diyolardı ama pişip pişmediğini söylemediler sizce ne yapmalıyım
pek bir bilgim yok ama çiğ et karıncalara zarar verebilir. çünkü çiğ etdeki bazı organizmalar küçük böceklere dönüşebiliyor mite tarzı bu yüzden çiğ et sorun çıkartabilir ama kesin bilgi değil onu söyliyim. yanlış da olabilirim.

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Canlı yemden kastım un kurdu, buffalo kurdu, morio kurdu, tartara, dubia, lobster, cırcır, çekirge, madagaskar gibi steril ortamda üretilen ve satılan böceklerdi. Sineği öldürüp verebilirsiniz fakat sağlıklı değil. Çiğ kıyma veriyorlar fakat onun da sürekli kullanımı sağlıklı değil.

NOVAlord

Yumurta
Üye
Canlı yem alamam malesef diğer alternatiflerle devam etmek zorundayım

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Canlı yemden kastım un kurdu, buffalo kurdu, morio kurdu, tartara, dubia, lobster, cırcır, çekirge, madagaskar gibi steril ortamda üretilen ve satılan böceklerdi. Sineği öldürüp verebilirsiniz fakat sağlıklı değil. Çiğ kıyma veriyorlar fakat onun da sürekli kullanımı sağlıklı değil.
sadece sinek değilde şehir dışı bir ormana gidip farklı böcekler toplayıp öldürüp versek (sadece bilinen böcekler) onlar bir sorun olurmu ?

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Alternatiflerle bir yere kadar gelirsin. Canlı yem şart bu hobide, bir yerden sonra canlı yem ihtiyacından dolayı çok sorun yaşayacaksın.
kurd yerine solucan tarzı birşeyler yerlermi peki (canlı olarak) yoksa illa kurdmu verilmeli

Mantis_

Majör
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Buradaki amaç kurt veya başka bir şey olması değil, temiz bir ortamda, bir hobicinin evinde üretilmesi ve doğadaki parazitleri, bakterileri sizin canlınıza veya size taşımamasıdır.