Yemek vermeli miyim?

engin_rosto

Yumurta
Üye
16 Mayıs’tan beri hiç protein almadı. İlk larvası çıkmış. Un kurdu parçası vermeli miyim?

Ekli dosyalar

• IMG_9898.jpeg
    IMG_9898.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 25

engin_rosto

Yumurta
Üye
Cinsi nedir? Lütfen bu tür detayları da ekler misiniz?
cinsi lasius niger eve geldiği gün şekerli su vermiştim ilk yumurtalarından larva çıkmadı galiba yeterli sıcaklığı sağlayamamıştım. bu fotoğraf 1 hazirandan buradaki yumurtalardan larva çıkmadı ama abdomeninin beyazlığı şekerli sudan.

Ekli dosyalar

• IMG_9717.jpeg
    IMG_9717.jpeg
    29.1 KB · Görüntüleme: 13

Mike

Yumurta
Üye
Genelde ilk işçi çıkınca protein için ezilmiş un kurdu veya ballı, şekerli su takviyesi yapılmalıdır diye biliyorum.

Kuzeykurum22

Majör
Üye
cinsi lasius niger eve geldiği gün şekerli su vermiştim ilk yumurtalarından larva çıkmadı galiba yeterli sıcaklığı sağlayamamıştım. bu fotoğraf 1 hazirandan buradaki yumurtalardan larva çıkmadı ama abdomeninin beyazlığı şekerli sudan.
Yumurtadan larva çıkmadı derken?

Demo

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Lasius niger cins değildir, türdür. Lasius niger olduğunu bilemeyiz, lasius demek daha doğru olur. İlk işçi çıkana kadar besleme yapmanıza gerek yok.