Denemeyin bence un kurdu ile morio kurdunu aynı yerde diğer konuya gelirsek messorlari sadece tohum ilede besleye bilirsin ama önermem proteinlerini ve tohumlarını eksik etme yağlanma konusu için de bufalo kurdu deneye bilirsin( karıncaları türü messor) morio kurdu ile beslesem bi kaç ay sadece karıncaları bi sorun olurmu fazla yağ oluduğu için bir sıkıntı çıkarmı?
ve 2. olarak un kurdu ile morio kurdu aynı alanda yaşarmı?
20 adet un 20 adet morio alcam tohum da var 2 haftada 1 canlı yem versem bence olur değilmi?Denemeyin bence un kurdu ile morio kurdunu aynı yerde diğer konuya gelirsek messorlari sadece tohum ilede besleye bilirsin ama önermem proteinlerini ve tohumlarını eksik etme yağlanma konusu için de bufalo kurdu deneye bilirsin
5gunde bir versen daha iyi olur protein ile daha hızlı çoğalırlar çünkü20 adet un 20 adet morio alcam tohum da var 2 haftada 1 canlı yem versem bence olur değilmi?
100 adet Buffalo 100 adet un kurdu sizce iyimi 2 tane messor karıncam var 1 tanesi yumurtalamdı kış uykusna yatcak diğerinde 2 adet yumurta var o yatmicak 2sinden de 100 adet alsam boşa gider mi?Morio almanıza gerek yok onun yerine başka şeyler alabilirsiniz 20 un kurduda aşırı az bir miktar
Moriolar ile un kurtları ( mikro olamamak şartıyla ) azınlıkta kalırsa yaşayabilirler fakat tavsiye etmiyoruz
Bence almayın gerek yok daha çok zaman var başka bişey alın ekipman vs ama tabi size kalmış bişey100 adet Buffalo 100 adet un kurdu sizce iyimi 2 tane messor karıncam var 1 tanesi yumurtalamdı kış uykusna yatcak diğerinde 2 adet yumurta var o yatmicak 2sinden de 100 adet alsam boşa gider mi?
Canlı yem almam şart genel olarak un kurdu diyorlar ikisi arasında kaldım un kurdumu alim Buffalo mu ve yanına zaten ısıtıcı pet alcam kış yaklaşıyor ve tepede oturduğum için oda sıcaklığı çok az oluyor nerdeyse onun için uygunmudur sizce?Bence almayın gerek yok daha çok zaman var başka bişey alın ekipman vs ama tabi size kalmış bişey
Un kurdu genel olarak herkezin tercihi mikro alın 100adet yavaş büyüsün derseniz balkonda falan baka bilirsiniz.Canlı yem almam şart genel olarak un kurdu diyorlar ikisi arasında kaldım un kurdumu alim Buffalo mu ve yanına zaten ısıtıcı pet alcam kış yaklaşıyor ve tepede oturduğum için oda sıcaklığı çok az oluyor nerdeyse onun için uygunmudur sizce?
Ankaracanlıyemden alcam 4 adet dubia alcam 100 adet un kurdu yataklık kendim yapmam daha iyi diye düşündüm kaba un ile yapcam dubia ları parçalayıp mi vermem lazım?100 mikro un kurdu ve yataklık yeterlidir sizin için
Her koloni un kurdu sevmeyebilir yanında 3 4 tane varsa dubia alın denemelik olarak
Karıncalar yesin yeter o kadar hızlı büyüsün istemiyorum kolonisi yavaş yavaş büyüsün yaniUn kurdu genel olarak herkezin tercihi mikro alın 100adet yavaş büyüsün derseniz balkonda falan baka bilirsiniz.
Ortadan kesin verin yeter bu arada canlı yemi tüpe koymadan canli yemi koyucağınız yerin altına folyo falan bişey koyun temizlik derdi olmasinAnkaracanlıyemden alcam 4 adet dubia alcam 100 adet un kurdu yataklık kendim yapmam daha iyi diye düşündüm kaba un ile yapcam dubia ları parçalayıp mi vermem lazım?
Teşekkürler denicemOrtadan kesin verin yeter bu arada canlı yemi tüpe koymadan canli yemi koyucağınız yerin altına folyo falan bişey koyun temizlik derdi olmasin
Ve ortalama 1 aya yumurta çıkacak ne zaman sipariş verim canlı yem acaba hemen böcek olsun istemiyorumDediğim gibi yapın buffalo almayın sakın çok erken üstelik bulunduğunuz ortamınıx soğuksa işiniz çok daha zor olur büyümeyi üretmeyi bırakın hayatta tutmakta büyük zorluklar çekiceksiniz 100 mikro dedim çünkü koloni ilk işçilerini çıkardığında mikrolar da azcık büyümüş olacak ve beslemeye uygun olacaklar büyük alsaydınız büyük ihtimal pupa olacaklardı ve o böceklerin üremesini ve yeni mikroları beklemek çok uzun zaman alacaktı
Dediğim gibi 100 mikro alın büyük almayınVe ortalama 1 aya yumurta çıkacak ne zaman sipariş verim canlı yem acaba hemen böcek olsun istemiyorum
15-20 işçiye kadar canlı yem ile beslicem daha sonra tohuma geçerim 1 haftada 1 tane canı yem atmayı planlıyorum uygun mu sizce orta derece üreme için?Dediğim gibi 100 mikro 4 dubia alabilirsiniz
Yavaş orta hızda gelişmesi beni bağlamaz diyorsanız sadece güzel bir tohum karışımı ile besleyebilirsiniz
Yataklığı ankaradan alacaksanız almayın hepsiburada üzerimde kaba kepek satılıyor kilosu 28 tl sizin işinizi en iyi o görecektir un karışımları denemeyin ileride problem size problemler yaratabilir