Yazın soğuk alan oluşturma

arlyx

Yumurta
Üye
Harpegnathos Venator almayı düşünüyorum ve bildiğiniz gibi sıcağa karşı hassas oluyorlar. Bu sıcaklara karşı nasıl bir önlem alabilirim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ATHENA

Minör
Üye
Venator almayı düşünüyorum, ve bildiğiniz gibi sıcağa karşı hassas oluyorlar. Bu sıcaklara karşı nasıl bir önlem alabilirim?
Sıcağı seven bir tür. Nemi çok sever nem seviyesini yüksek tut. Ayrıca tartara vermen gerekir yada dubia un kurdu ve cansız yem yemez.

arlyx

Yumurta
Üye
Sıcağı sven bir tür. Nemi çok sever nem seviyesini yüksek tut. Ayrıca tartara vermen gerekir yada dubia un kurdu ve cansız yem yemez.
Sıcağı sevdiklerini biliyorum. Hassastan kastım sıcaklıdaki dalgalanmalar. Gün içinde sıcaklık 34-22 arasında dalgalandığı için sabit tutma yöntemini soruyorum.

ATHENA

Minör
Üye
sıcağı sevdiklerini biliyorum, hassastan kastığım sıcaklıdaki dalgalanmalar, gün içinde sıcaklık 34-22 arasında dalgalandığı için sabit tutma yöntemini soruyorum
Isıtıcı ped, masa lambası ve ısıtıcı ampul kullanabilirsin. Ama en aynı yerde durursa pek değişim olmaz. Gün batımı alan bir oda daha sıcak olur genelde.