OlabilirEkli dosyayı görüntüle 42
Konu açarken böyle bir menü eklenebilir. Telefondakilerin işlerini de çok kolaylaştırır.
Şey de kolaylık olur misal alt satır boşken alt satıra geçeniyorum onun için bişi olursa harika olurEkli dosyayı görüntüle 42
Konu açarken böyle bir menü eklenebilir. Telefondakilerin işlerini de çok kolaylaştırır.
Bilgisayar da shift+enter kullanabilirsin.Şey de kolaylık olur misal alt satır boşken alt satıra geçeniyorum onun için bişi olursa harika olur
kesinlikle eklenmeliiEkli dosyayı görüntüle 42
Forum adı vermek istemiyorum ama baya aktif olduğum bir forum. Ve çok kullanıyorum o düzeltme şeyini.O kast ettiğiniz site onun için özel program kodlamıştı diye hatırlıyorum. Eski yöneticileri MF'nın bir yorumunda öyle görmüştüm ama eklenirse güzel olur. Neden olmasın? Bayağı faydalı bir eklenti.
O forumu zaten bilmeyen yok. İsim vermenize gerek yok dolayısıyla. Ama dediğiniz gibi bayağı faydalı bir eklenti, yazım hatalarını ciddi anlamda düzeltiyor. O forum dışında yazım eklentisi olan forum ben henüz görmedim. Zaten o forum dışında yazıma bu kadar dikkat eden forum yok.Forum adı vermek istemiyorum ama bayağı aktif olduğum bir forum. Ve çok kullanıyorum o düzeltme şeyini.