Hocam bu tür canlılar doğal ortam koşullarını sağlamadığınız sürece başarısız besleme sürecine girer ama diyorsanız ben bilgiliyin tecrübeliyim daha önce wc yaptım bakın ama ben wc canlıları özellikle kertenkeler buradaki sagankurları beslemeniz önermiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 41140
Foto cok net olmamış kb
bunu az once evde buldum serçe parmağımdan daha küçük
evde başka süleymancık da yok dışarıda 2 tane süleymancık var dışarı mı koymalıyım yoksa beslenir mi beslenirse beslemek isterim bilgisi olanlar yardım ederse cok iyi olur
Hocam bu tür canlılar doğal ortam koşullarını sağlamadığınız sürece başarısız besleme sürecine girer ama diyorsanız ben bilgiliyin tecrübeliyim daha önce wc yaptım bakın ama ben wc canlıları özellikle kertenkeler buradaki sagankurları beslemeniz önermiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 41140
Foto cok net olmamış kb
bunu az once evde buldum serçe parmağımdan daha küçük
evde başka süleymancık da yok dışarıda 2 tane süleymancık var dışarı mı koymalıyım yoksa beslenir mi beslenirse beslemek isterim bilgisi olanlar yardım ederse cok iyi olur
valla ben de tam bilgili değilim ama zamanında 1 sene kadar anadolu kaya kertankelesi beslemiştim tam olarak nası besleneceğini bilen biri varsa ve yardımcı olursa yakalamaya çalışacağım çünkü çok tatlı duruyorHocam
Hocam bu tür canlılar doğal ortam koşullarını sağlamadığınız sürece başarısız besleme sürecine girer ama diyorsanız ben bilgiliyin tecrübeliyim daha önce wc yaptım bakın ama ben wc canlıları özellikle kertenkeler buradaki sagankurları beslemeniz önermiyorum.
Şair ne güzel söylemişvalla ben de tam bilgili değilim ama zamanında 1 sene kadar anadolu kaya kertankelesi beslemiştim tam olarak nası besleneceğini bilen biri varsa ve yardımcı olursa yakalamaya çalışacağım çünkü çok tatlı duruyor