Yavru süleymancık buldum beslenir mi

Ali33Ali

Yumurta
Üye
Ekran görüntüsü 2024-08-05 031833.png
Foto cok net olmamış kb

bunu az once evde buldum serçe parmağımdan daha küçük
evde başka süleymancık da yok dışarıda 2 tane süleymancık var dışarı mı koymalıyım yoksa beslenir mi beslenirse beslemek isterim bilgisi olanlar yardım ederse cok iyi olur

mabeakv2

Pupa
Üye
Hocam
Ekli dosyayı görüntüle 41140
Foto cok net olmamış kb

evde başka süleymancık da yok dışarıda 2 tane süleymancık var dışarı mı koymalıyım yoksa beslenir mi beslenirse beslemek isterim bilgisi olanlar yardım ederse cok iyi olur
Hocam bu tür canlılar doğal ortam koşullarını sağlamadığınız sürece başarısız besleme sürecine girer ama diyorsanız ben bilgiliyin tecrübeliyim daha önce wc yaptım bakın ama ben wc canlıları özellikle kertenkeler buradaki sagankurları beslemeniz önermiyorum.

mabeakv2

Pupa
Üye
Hocam
Ekli dosyayı görüntüle 41140
Foto cok net olmamış kb

Hocam bu tür canlılar doğal ortam koşullarını sağlamadığınız sürece başarısız besleme sürecine girer ama diyorsanız ben bilgiliyin tecrübeliyim daha önce wc yaptım bakın ama ben wc canlıları özellikle kertenkeler buradaki sagankurları beslemeniz önermiyorum.

Ali33Ali

Yumurta
Üye
Hocam

valla ben de tam bilgili değilim ama zamanında 1 sene kadar anadolu kaya kertankelesi beslemiştim tam olarak nası besleneceğini bilen biri varsa ve yardımcı olursa yakalamaya çalışacağım çünkü çok tatlı duruyor

mabeakv2

Pupa
Üye
valla ben de tam bilgili değilim ama zamanında 1 sene kadar anadolu kaya kertankelesi beslemiştim tam olarak nası besleneceğini bilen biri varsa ve yardımcı olursa yakalamaya çalışacağım çünkü çok tatlı duruyor
Şair ne güzel söylemiş
Güzel öten bir kuşu eti için öldürmek...

Tabiki söylemişsiniz öğrenmeye çalışıyorsunuz nasıl besleyebilirim nasıl bakabilirim ancak bu sagankurların bakımı dediğim gibi gerçekten zor iklim koşullarından kaynaklı öyle yakalayım atayım teraryuma arada fısfıs nem yapayım öyle bir canlı değil ancak gerçekten tecrübeliyseniz bu işe baş koymuşsunuz besleyin ve veri aktarın beslemek isteyenler için.