Leopard gecko aldım ilerde elimde olucak yavruyken nelerle besleyebilirim, d3lü kalsiyum tozunu kaç günde bir vermeliyim
Un kurdu,dubia,tartara gibi böceklerin küçüklerinden seçerek verebilirsin ama Keşke bunun gibi temel bilgileri canlıyı almadan önce araştırsaydın.Leopard gecko aldım ilerde elimde olucak yavruyken nelerle besleyebilirim, d3lü kalsiyum tozunu kaç günde bir vermeliyim
Araştırdım herşeyini biliyorum zaten 1 ay sonra elimde olcak sadece yavruyken yediği çeşitleri bulamadımKeşke bunun gibi temel bilgileri canlıyı almadan önce araştırsaydın.
Daha almadımAlmadan önce bilmen gerekmiyor muydu bunları?
Teşekkürler gecko zaten elimde değil 1 ay içinde elimde olcak şu an kuluçkadaUn kurdu,dubia,tartara gibi böceklerin küçüklerinden seçerek verebilirsin ama Keşke bunun gibi temel bilgileri canlıyı almadan önce araştırsaydın.
Rica ederim. Ben yavru canlı aldınız 5-10 güne gelir sandım. 1 ay canlının her ihtiyacını hazır etmek için yeterli bir süre. Hayırlı olsun geckonuz.Teşekkürler daha canlıyı almdaım 1 ay içinde elimde olcak şu an kuluçkada
Tamamdır teşekkür ederim.Bu sitede buna cevap vermek yasak , internetten araştırabilirsin çeşitli satıcılar var