1, 5 ay önce 3 işçi olan messor kolonim yeni 5 isci oldu daha hızlı gelişmesi için ne yapabilirim yumurta sayısida az
Teşekkürler broKesinlkile denildiği gibi hızlı gelişmesi için stresten uzak tutabilirsiniz ayrıca besin kaynaklıda olabilir şekerli doğal besinler verebilirsiniz varsa mikro yoksa ufak parça bir protein deneyebilirsiniz bu arada ilk işçileriniz tohumları parçalamakta zorlanacaktır bu yüzden tohumları birkaç parça haline gelecek kadar kırıp ta verebilirsiniz çok yardımı dokunacaktır
Canlı yemim kalmadı hepsi böcek oldu salam sosis kıyma vs versem messorlar kabul eder mi?Kesinlkile denildiği gibi hızlı gelişmesi için stresten uzak tutabilirsiniz ayrıca besin kaynaklıda olabilir şekerli doğal besinler verebilirsiniz varsa mikro yoksa ufak parça bir protein deneyebilirsiniz bu arada ilk işçileriniz tohumları parçalamakta zorlanacaktır bu yüzden tohumları birkaç parça haline gelecek kadar kırıp ta verebilirsiniz çok yardımı dokunacaktır
İşçi sayısı kaç suan dostum tahmini olarakBesleme stres vs. Yanında Sıcaklığın kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum benim messor kolonim bu yaz döneminde 27-30 derece aralığında nüfusunu neredeyse 2ye katladı
150 civarıdır herhaldeİşçi sayısı kaç suan dostum tahmini olarak
Kesinlkile denildiği gibi hızlı gelişmesi için stresten uzak tutabilirsiniz ayrıca besin kaynaklıda olabilir şekerli doğal besinler verebilirsiniz varsa mikro yoksa ufak parça bir protein deneyebilirsiniz bu arada ilk işçileriniz tohumları parçalamakta zorlanacaktır bu yüzden tohumları birkaç parça haline gelecek kadar kırıp ta verebilirsiniz çok yardımı dokunacaktır