Benim zeminde ince kum olduğu için onlar koyunca kuma gömülüyor seviye dengeleniyor. O yüzden önemsemedim. Teşekkür ederim fikirlerinden dolayı 🙂güzel fikir hocam, alt kapak tıraş köpüğü kapağından da olur veyahut eğer bulabilirseniz bu saç boyama setlerinin içinde eldiven kutuları oluyor plastik, bendekileri bulabilirsem fotoğraf eklerim. direk kesme biçme yapmadan kolayca elde edebilirsin. birde hocam alt kısımda kestiğin yerleri çakmakla biraz eritirsen tamamen düz bir zemin elde edersin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
direk kapağını delip depo olarakta içine koyabilirsiniz, deliği yok. isterseniz de sadece kapağını kullanabilirsiniz.
Sürpriz yumurtalar var çocuklar için onların kapaklarında kullanılabilirgüzel fikir hocam, alt kapak tıraş köpüğü kapağından da olur veyahut eğer bulabilirseniz bu saç boyama setlerinin içinde eldiven kutuları oluyor plastik, bendekileri bulabilirsem fotoğraf eklerim. direk kesme biçme yapmadan kolayca elde edebilirsin. birde hocam alt kısımda kestiğin yerleri çakmakla biraz eritirsen tamamen düz bir zemin elde edersin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
direk kapağını delip depo olarakta içine koyabilirsiniz, deliği yok. isterseniz de sadece kapağını kullanabilirsiniz.
kumları tüpün içine taşıyolar mı hocamBenim zeminde ince kum olduğu için onlar koyunca kuma gömülüyor seviye dengeleniyor. O yüzden önemsemedim. Teşekkür ederim fikirlerinden dolayı 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 1134
benimkiler alıp alıp tüpün içindeki pamuğun önüne yığıyolar. yeni transfer ettim bi süre gözlemliyecem devam ederlerse kumdan vazgeçecemYok içeri taşımıyorlar, ama kenarlara vs her yere taşıyorlar 🙂