ev ilaçlı yere değen böcek ölüyorcanlılara bir problem yaratmaz da ev ahalisine yaratabilir![]()
buzlukta kalırsa ölürler mi güvelerBuzluğa koyun, kullanmadığınız sürece buzlukta bekletebilirsiniz.
nerde açıkladınızYataklığı fırınlayabilirsiniz veya hava alan dışarıdan böcek giremeyecek bir şekilde kapatım güneşte bekletebilirsiniz aynı sorun bende de oldu dondurmanın önceden neden kesin bir çözüm olmadığını açıkladım
Öldürüp buzluğa koymalısınız zaten, buzlukta kalması üzerindeki karıncalar için zararlı etkenleri bir nebze öldürmesini sağlar.buzlukta kalırsa ölürler mi güveler
siz yanlış anlamışsınız, internetten un kurdu yataklığı sipariş verdim 1 kg 1 hafta sonra içinden güve çıktı yataklığın öldürdüm çöpe attım, 1 hafta sonra 2 tane daha gördüm, yani problem yaratır mı çoğalırlar mı onu soruyorumÖldürüp buzluğa koymalısınız zaten, buzlukta kalması üzerindeki karıncalar için zararlı etkenleri bir nebze öldürmesini sağlar.
fırınlamak ne oluyorBuzluğa koymanız güve yunurtalarının bir kısmını öldürebilir eğer yumurtadaki su değeri az ise yumurta ölmeyecektir soğutmanın amacı hücrelerin içindeki suyu dondurup kristalleştirmektir su hücrenin içerisinde kristalleşirse hücreleri deler parçalar öldürür
Fırınlamak veya uzun süre güneş altında bırakmak ise proteinleri pişirerek yapısını bozar ve kesin olarak hücreleri / yumurtları öldürecektir