Hocalarım, herkese iyi forumlar. Un kurdu aldım, bunun yataklığını neyden hazırlayabilirim? Elimde hazır yulaf ve mısır unu var, ekstra olarak ne almam gerekir?
İkisini karıştırın kullanın sıkıntı olmaz.Hocalarım, herkese iyi forumlar. Un kurdu aldım, bunun yataklığını neyden hazırlayabilirim? Elimde hazır yulaf ve mısır unu var, ekstra olarak ne almam gerekir?
Böyle yaptım hocam.İkisini karıştırın kullanın sıkıntı olmaz.
Hocam biraz daha koyun biraz derin olması gerek.Böyle yaptım hocam.
Hocam ben koymadım aldığımda böyleydi ama şuan evde değilim akşam saatlerinde evde olacağım o zaman yaparım.Hocam biraz daha koyun biraz derin olması gerek.
Hocam böyle oldu olmuşmu?Hocam biraz daha koyun biraz derin olması gerek.
Evet evet bizim bir arkadaş var o üretiyo,ondan aldım bende.Üstteki yulaflar biraz iri gibi duruyor. Bi sıkıntı olmaz abi.Bu arada kurtlar pupa dönemine yaklaşmış.
İyi arada birde salatalık patates bişeyler koyun üretirsiniz pupaları farklı yere alırsanız daha iyi olur böceklerle kurtlar aynı yerde olunca üretim yavaşlıyor sanırım biraz kendi tecrübeme göre ben üşenip uzun bir süre ayırmamıştım ama siz ayırın.Hocam böyle oldu olmuşmu?
Hocam peki sabahtan beri hiç yememesi normalmi?İyi arada birde salatalık patates bişeyler koyun üretirsiniz pupaları farklı yere alırsanız daha iyi olur böceklerle kurtlar aynı yerde olunca üretim yavaşlıyor sanırım biraz kendi tecrübeme göre ben üşenip uzun bir süre ayırmamıştım ama siz ayırın.
Yataklıktan yememesi mi yoksa sebze mi verdiniz o mu?Hocam peki sabahtan beri hiç yememesi normalmi?
Hocam kraliçe karıncama un kurdu vermiştim sabah ama hala aynı şekilde duruyor hiç yenmemiş gibi.Yataklıktan yememesi mi yoksa sebze mi verdiniz o mu?
Normal yemiyolar bazen.Hocam kraliçe karıncama un kurdu vermiştim sabah ama hala aynı şekilde duruyor hiç yenmemiş gibi.
Eyvallah hocam.Normal yemiyolar bazen.