Çeşitlilik önemli ben 4/5 oranla eşit miktarda mısır unu ve galata unu kullanıyorum.1/5 oranda da kepek ve yulaf kullanıyorum önemli olan çeşitlilik.yulaf ve kepek kullanmadaki amaç büyük taneli olduğu için yatakligi havalandirmasi ve un kurdu böcekleri ters devrildiğinde tekrar düzelebilmeleriBen 3 kilo hazır yataklık alacağım ama her zaman al yapamayacağım için yulaf unu aldım 3 kilo hazır yataklığa 1 kilo yulaf ve bir kilo kepek unu ekleyebilir miyim?
Mısır ununu çok tüketmezler. Yakın zamanda bu rehbere ihtiyacınız olabilir.Çeşitlilik önemli ben 4/5 oranla eşit miktarda mısır unu ve galata unu kullanıyorum.1/5 oranda da kepek ve yulaf kullanıyorum önemli olan çeşitlilik.yulaf ve kepek kullanmadaki amaç büyük taneli olduğu için yatakligi havalandirmasi ve un kurdu böcekleri ters devrildiğinde tekrar düzelebilmeleri
Kapakta küçük aralıklı sinek teli kullanıyorum ve kabın içinde mite yok.Un kurtlarım mısır ununu yiyorlar gibi.Aşırı nadir ölümle karşılaşıyorumMısır ununu çok tüketmezler. Yakın zamanda bu rehbere ihtiyacınız olabilir.
Sadece kaba kepek yeterli. Sizin gibi herşeyi karıştırınca hem mite riski artıyor hemde yataklığın bittiğini anlayamıyorlar.Un kurtlarımı mite bastı ne yapmalıyım ?
1- Un kurtlarınızı son defa patates salatılık vs. kullanarak sıvı ihtiyacını giderin ve teker teker cambız veya eliniz ile temiz bir kaba aktarın ve ölü olanları kesinlikle çöpe atın 2- Elediğiniz un kurtlarınızı eleğin içine alıp lavaboda 3 dakika boyunca eleyin ve bu sayede un kurtlarınızın...karincaciftligim.com
Kaba kepek çok iyi havalanır un kurdu gübrelerinden kolaylıkla ayrılır. Un kurtlarının en sevdiği besindir. Bana inanmıyorsanız deneyip kendiniz de görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 27951
Ekli dosyayı görüntüle 27952