Merhabalar Ankara canlı yem üzerinden 3 adet yataklık sipariş edebilirsiniz ve sizi çok uzun süre götürür 1-2 yıl kadar merak etmeyin !Hocam kullanabileceğim ve maksimum verimi almam için gereken şeyler alayım söyleyinde
Yulaf ezmesi koymanız yeterli. Marketten gidip alabilirsiniz sadece yulaf ezmesi yeterli.Hayır marketten malzeme almak istiyorum
Kepek, mısır ve buğday unu karışımını kullanabilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz, Bim’den direkt olarak Performans ince öğütülmüş yulaf alabilirsiniz.Hayır marketten malzeme almak istiyorum
Neden gülücük atıyorsun?Kepek, mısır ve buğday unu karışımını kullanabilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz, Bim’den direkt olarak Performans ince öğütülmüş yulaf alabilirsiniz.
Kusura bakma, yulaf ezmesi lafına güldüm; aşağılamak için değil, doğrusu gerçekten yulaf ezmesiymiş. Biraz araştırınca fark ettim.Neden gülücük atıyorsun?
Yanlış olsa bile bence gülünecek bir şey yok ama sen bilirsin. 👊🙂Kusura bakma, yulaf ezmesi lafına güldüm; aşağılamak için değil, doğrusu gerçekten yulaf ezmesiymiş. Biraz araştırınca fark ettim.( Fıstık ezmesi gibi düşündüm bir an )
Yazan yazmış. Yulaf ve kepek... Fazlası deneye girer ya da tecrübeye. Hazır yataklık hazırlayanlar yani satış yapanlar bu iki malzeme dışında çeşitlilik olsun diye mısır un olmak üzere farklı unlarda içine karıştırıyorlar... Moria yı bilmem. Çabuk gelişip çoğalmasını istiyorsan. Isı ve neme dikkat et ama zahmet ettiğine değmez. Sadece besleme yaparken sebze türü şeylerde (patates, Havuç vs.) yataklığın ıslanmadığından emin ol. Aç bırakma birbirlerini bile yerler... Antalya'da hep kurtlanıyor bakliyat, buğday tarzı şeyler...Un Kurdu ve morio kurdu için yataklık malzemesi alacağım, neler almalıyım?
Morio için de dediğim gibi yapabilirsiniz.Un Kurdu ve morio kurdu için yataklık malzemesi alacağım, neler almalıyım?
Söyledik zaten okumuyor musunuz? Yulaf ezmesi ve kap bu kadar.Ya bence bunu yazmak o kadar zor olmamalı şu malzemeler işini görür demeniz yeterli olurdu son bı kez daha neler alacağımı yazar mısınız
Hiçbir un çeşidini kullanmanızı tavsiye etmiyorum nem tutuyor ve hava almıyor, KingCat'ın dediği gibi sadece yulaf yeterli.Un Kurdu ve morio kurdu için yataklık malzemesi alacağım, neler almalıyım?