Yataklık Ne Zaman Değişmeli?

erennn

Nanitik
Üye
IMG_20230302_164248.jpgTam 11 gün önce bir miktar un kurdu(alttaki) ve morio kurdu(üstteki) almıştım. Ama un kurtların8n yataklığı bu rengi aldı yataklığı değistirmeli miyim? ve normalde ne kadar sürede bir değiştirmeliyim?

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Yakından fotoğraf atarsanız kesin birşey diyebilirim

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Evet tamda bu yüzden kaba kepek kullanımını şiddetle öneriyorum siz fark etmemişsiniz bile yataklık hiç kalmamış hepsi tezek en kısa zamanda yenileyin

efe1320

Pupa
Üye
Evet tamda bu yüzden kaba kepek kullanımını şiddetle öneriyorum siz fark etmemişsiniz bile yataklık hiç kalmamış hepsi tezek en kısa zamanda yenileyin
Sen yataklık karışımında neler kullanıyorsun bide kaba kepek ne işe yarıyor?

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Sadece kaba kepek yeterli.
Yataklığı karışım olarak kullanmıyorum
DE30638F-AD06-49F1-AD01-C4AF3F0672E5.jpeg
F9A8FE33-9057-4560-B1CD-ACFF64290CD1.jpeg

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Sen yataklık karışımında neler kullanıyorsun bide kaba kepek ne işe yarıyor?

Kaba kepek

Mite riskini azaltır
Küf riskini azaltır
Mantar riskini azaltır
Yataklık havalanır ve küçük kurtlardaki ölümler minumuma iner
Yataklığın ne kadar kaldığını ve ne zaman değiştireceğinizi kesin olarak kolayca anlarsınız
Mite oluşursa çok daha kolay kurtulursunuz

Yataklık inceldikçe riskler ve yukarıda anlattıklarım tersine dönmeye başlar

İllaki karışım yapmak istiyorum çok iyi beslendinler diyorsanız toz civciv büyütme yemi ile kapa kepeği karıştırın yaptığınız yataklıklardan çok daha iyi olacaktır

efe1320

Pupa
Üye
Kaba kepek

Mite riskini azaltır
Küf riskini azaltır
Mantar riskini azaltır
Yataklığın ne kadar kaldığını ve ne zaman değiştireceğinizi kesin olarak kolayca anlarsınız

İllaki karışım yapmak istiyorum çok iyi beslendinler diyorsanız toz civciv büyütme yemi ile kapa kepeği karıştırın yaptığınız yataklıklardan çok daha iyi olacaktır
Sadece kaba kepek mi kullanıyorsun yeterli olurmu?

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Şöyle düşün yataklık yediğin ekmek gibidir önemli olan yemektir çeşit çeşit beslersen kabak, muz, patates, yer elması, havuç, salatalık, karnıbahar gibi evde bulduğunuz tüketebilecekleri gibi azar azar verirsen emin ol çok daha dolu dolu sağlıklı olurlar

İngilizcesi yemek kurdu diye geçer türkçeye kim çevirdiyse un kurdu diye çevirmiş buda bazı yanlış anlaşılmalara neden oluyor

Birde yabancıların kullandığı shitload diye bir kavram var yanlış beslenme sonucu yedikleri besinlerden yararlanamayıp tezek olarak atılması durumudur

DanqeR

Nanitik
Üye
Şöyle düşün yataklık yediğin ekmek gibidir önemli olan yemektir çeşit çeşit beslersen kabak, muz, patates, yer elması, havuç, salatalık, karnıbahar gibi evde bulduğunuz tüketebilecekleri gibi azar azar verirsen emin ol çok daha dolu dolu sağlıklı olurlar

İngilizcesi yemek kurdu diye geçer türkçeye kim çevirdiyse un kurdu diye çevirmiş buda bazı yanlış anlaşılmalara neden oluyor

Birde yabancıların kullandığı shitload diye bir kavram var yanlış beslenme sonucu yedikleri besinlerden yararlanamayıp tezek olarak atılması durumudur
Kepeği nereden bulurum ?

efe1320

Pupa
Üye
Kaba kepek

Mite riskini azaltır
Küf riskini azaltır
Mantar riskini azaltır

Civciv yemi yerine ne koyabilirim.