Peki teşekkür ederimİçine yumurta bırakmışlardır muhtemelen. Güve tekrar eder muhtemelen. Boş bir yere dökün istiyorsanız.
peki çıkan güveleri kolonilere versek olmazmı? cünki yataklık israfı oluyor un kurtlarına bır zararı olurmu guvelerınİçine yumurta bırakmışlardır muhtemelen. Güve tekrar eder muhtemelen. Boş bir yere dökün istiyorsanız.
Koloniye verilebilir evet. Evinizi basmaları dışında problem yokpeki çıkan güveleri kolonilere versek olmazmı? cünki yataklık israfı oluyor un kurtlarına bır zararı olurmu guvelerın
guve cıkıp baska bı yere gıtmedıgı surece bırsey olurmuKoloniye verilebilir evet. Evinizi basmaları dışında problem yokBir süre sonra bakliyat kavonozundan falan da çıkmaya başlarlar çünkü.
Başka yere gitmemelerini sağlayabiliyorsanız hayır. Ama bunu sağlamak cidden zor.guve cıkıp baska bı yere gıtmedıgı surece bırsey olurmu
veya posettekı yataklıgı buzdolabına koysak ıhtıyacımız oldugu zaman buzdolabından alsakAynı problem bende de var antalya çekirgeden aldığım yataklıkları poşetlemiştim aynı şekilde onlardada güve var güvelerden kurtulmak için ilk başta büyük boş bir kaba yataklığı dökün güve larvaları pupa formuna dönüşürken yataklıklığı etrafına yağıştırır top top olur yataklık ilk başta onları ayıklayın sonra yataklığı iyice eleyin kalın ve ince olarak yataklığı elerken parça parça eleyin her bir eleyişinizde bardak veya kaşık gibi ekipmanlar ile üzerine bastıra bastıra eleyin bu sayede bazı yumurtalar ezilerek patlqmış olur ardından kalın ve ince yataklığı birleştirip fırınlayın ama dikkat edin yataklığı yakmayın bu sayede geri kalan yumurtalarıda pişirmiş olursunuz
Ben yatklıkları vakumluyorum bir poşet ile güve çıktıkça eziyorum ayrıca güve larvalarıda vakumladığım poşetin ucuna pupa olmak için ucuna gidiyorlar (düğümcük attığım yere) onlarıda eziyorum bu sayede birçoğundan kurtuluyorum
Ve canlı yem üretimi yapılan yerlerin hepsinde güve problemi vardır bunu hiçkimse inkar edemez bunlara antalya ve ankara da dahil bu işi yapıyorsanız kaçınılmaz bir son