Yaşarlar mı?

AsLoX

Yumurta
Üye
Kraliçe karınca buldum ve test tüpü elimde yok interneten istetim 3 4 güne gelecek ozamna kadar bişey vermem lazımı yoksa bıraksam yasarlarmi

Ek soru= karıncalar daha yeni ciftlesmisti etraf doluydu kaç haftaya yumurtlar tüpler gelene kadar yumurtlarmi

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Öncelikle bir kapta bekleyebilirler ama kaba yumurtlarlar yüksek ihtimalle döllenmişse birkaç güne yumurtlar
(konuyu tür sorgulamaya açmışsınız birdahakine tür sorgulamayacaksanız "karınca genel" e açın lütfen)

AsLoX

Yumurta
Üye
Öncelikle bir kapta bekleyebilirler ama kaba yumurtlarlar yüksek ihtimalle döllenmişse birkaç güne yumurtlar
(konuyu tür sorgulamaya açmışsınız birdahakine tür sorgulamayacaksanız "karınca genel" e açın lütfen)
Su fln vermeme gerek varmı acaba yoksa
Pamuğu ıslatıp yanına koysun

OBLIVION

Yumurta
Üye
Şırınganın içine koyarsanız daha iyi olur. Bir süreliğine test tüpü gibi kullanabilirsiniz.

OBLIVION

Yumurta
Üye
Kabin bir kenarına pamuk islat koy ama kahin içi su basmasin
Evet olabilir ama karınca şırınga daha küçük bir yer olduğu için kendini daha güvende hissedecektir aynı zamanda aynı test tüpü gibi su doldurulabilir ve nem açısından sıkıntı çekmeyeceksindir

mabeakv2

Pupa
Üye
Evet olabilir ama karınca şırınga daha küçük bir yer olduğu için kendini daha güvende hissedecektir aynı zamanda aynı test tüpü gibi su doldurulabilir ve nem açısından sıkıntı çekmeyeceksindir
Zaten şart koymadım illa teraryum kullanicaksan diye dedim gönlünü almak için:]

OBLIVION

Yumurta
Üye
Bende öyle kastetmedim zaten mesajımda da belirttiğim gibi olabilir dedim ama konuyu açan arkadaşımızın kafası karışmaması için açıkladım