Doğru söylediniz ağzınıza (elinize) sağlık ayrıca toprak veya aksesuarları değiştirdikten sonra yenisini koymadan önce kesinlikle kaynatın ya da farklı bir sterilize sistemi ile sterilize edin.Tarantula bakımı hakkında yeterli bilgim yok ama bence kesinlikle yaşam alanındaki bütün toprağı atıp diğer malzemeleri sterilize etmelisiniz. Çünkü beyaz mite olsun olmasın pis bir ortam oluşmuş ve canlılarınız bundan mutlaka zarar görecektir. Bu arada beyaz mite da diğer mitelar kadar kötüdür hafife almanız karınca kolonilerinizin çökmesine veya diğer canlılarınızın zarar görmesine kadar gidebilir. Muhtemelen verdiğiniz bir canlı yem parçası teraryumda kalmış, pis ve biraz havasız bir ortam oluşunca da mite oluşmuş. Tarantulanızı temiz ve kaçamayacağı bir kaba alıp kaba bir kaç parça limon koyabilir ve kabı dışarıda havalandırarak miteların tarantulanızın üstünden arınmasını sağlayabilirsiniz.
Doğru söylediniz ağzınıza (elinize) sağlık ayrıca toprak veya aksesuarları değiştirdikten sonra yenisini koymadan önce kesinlikle kaynatın ya da farklı bir sterilize sistemi ile sterilize edin.
teşekkür ederim hızlıca sıfırdan bir teraryum hazırladım ve şuan bir sorun yok fakat ben herhangi bir canlı yem parçasının teraryumun içinde kalmadığına eminim bu miteler nasıl oluştu acabaTarantula bakımı hakkında yeterli bilgim yok ama bence kesinlikle yaşam alanındaki bütün toprağı atıp diğer malzemeleri sterilize etmelisiniz. Çünkü beyaz mite olsun olmasın pis bir ortam oluşmuş ve canlılarınız bundan mutlaka zarar görecektir. Bu arada beyaz mite da diğer mitelar kadar kötüdür hafife almanız karınca kolonilerinizin çökmesine veya diğer canlılarınızın zarar görmesine kadar gidebilir. Muhtemelen verdiğiniz bir canlı yem parçası teraryumda kalmış, pis ve biraz havasız bir ortam oluşunca da mite oluşmuş. Tarantulanızı temiz ve kaçamayacağı bir kaba alıp kaba bir kaç parça limon koyabilir ve kabı dışarıda havalandırarak miteların tarantulanızın üstünden arınmasını sağlayabilirsiniz.
Genelde pis, havasız ve nemli ortamlarda oluşurlar, teraryumun temizlik sıklığını arttırarak böyle bir durumun tekrar yaşanmasına engel olabilirsiniz.teşekkür ederim hızlıca sıfırdan bir teraryum hazırladım ve şuan bir sorun yok fakat ben herhangi bir canlı yem parçasının teraryumun içinde kalmadığına eminim bu miteler nasıl oluştu acaba
Kullandığınız toprağı temizlemediyseniz topraktan gelmiş olabilir veya koyduğunuz canlı yemin üzerinde olabilir.teşekkür ederim hızlıca sıfırdan bir teraryum hazırladım ve şuan bir sorun yok fakat ben herhangi bir canlı yem parçasının teraryumun içinde kalmadığına eminim bu miteler nasıl oluştu acaba
kullandığım toprak hindistan cevizi torfuyduKullandığınız toprağı temizlemediyseniz topraktan gelmiş olabilir veya koyduğunuz canlı yemin üzerinde olabilir.