Yaşam alanı vb

AliShn58

Yumurta
Üye
Yakın zamanda bi kraliçe almayı düşünüyorum ama aklımda yaşam alanı veya test tüplerini çoğaltmakla ilgili sorular var.
Kraliçeyi aldım işçiler oldu falan ondan sonra ne yapmam gerek kapasite ne kadar olursa bi yemlik kurmam lazım veya ne zaman yeni yaşam alanları eklemem lazım bilgi verebilicek var mı ?
Ayriyetten nerden kraliçe alabilirim ?

mnstr26

Yumurta
Üye
İlk işçiler çıktıktan sonra besleme yapmak için küçük bir outworld yapabilirsin bu test tüpüne etki etmeden karıncaları beslemene yardımcı olacaktır test tüpü dolduğunda da formicaryuma aktarman veya apartlarla yeni test tüpü ekleyebilirsin bu koloninin ihtiyaçlarına göre değişir dikkat etmen gereken konu alanı bir anda büyütmemektir aşama aşama yaşam alanı doldukça büyütmelisin
Kraliçe almaktansa aramak hobinin eğlenceli kısmıdır

Yiğido

Yumurta
Üye
Bu bahsettiğiniz şeyler zaten uzun vadeli olaylar. Çünkü zaten ilk işçinin çıkması bile 1-2 aralığında bir süreç iken siz fazlaca erken bunun derdine düşmüşsünüz. Ama sorunuzu cevaplayacak olursam, yapmanız gereken kraliçeyi test tübüne koyup haftada bir kontrol etmek. Daha sonra ilk işçi ile beraber protein ve şekerli su vermeye başlayabilirsiniz. İşçi sayısı artıp tüpte besleme zorlaştığı zaman küçük bir formikaryuma alabilirsiniz. Outworld ise bir hortum aracılığıyla formikaryuma bağlanıp beslenme ve su ihtiyaçları buradan karşılanacaktır.

AliShn58

Yumurta
Üye
İlk işçiler çıktıktan sonra besleme yapmak için küçük bir outworld yapabilirsin bu test tüpüne etki etmeden karıncaları beslemene yardımcı olacaktır test tüpü dolduğunda da formicaryuma aktarman veya apartlarla yeni test tüpü ekleyebilirsin bu koloninin ihtiyaçlarına göre değişir dikkat etmen gereken konu alanı bir anda büyütmemektir aşama aşama yaşam alanı doldukça büyütmelisin
Kraliçe almaktansa aramak hobinin eğlenceli kısmıdır
Tabikide kraliçe arıyorum ama bulamazsam işte önerdiğiniz site var mı ?

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
Ya giriyorum karınca kısmina burda gösterilebilicek ürün yok diyo
Şuan için ellerinde yoktur. Bende messor aldım bir sıkıntı çıkmadı. İnstagram üzerinden takip edersen karınca geldiğinde haberin olur.