Yardımcı olur musunuz?

EliBras

Yumurta
Üye
Arkadaşlar öncelikle burda uçuş vardı yerlerde heryerde bunlardan vardı. Cinsi nedir? (lasius sp.) olduğunu düşünüyorum . Bir de şuan olduğum koşullar baya kısıtlı test tüpü bulmam imkansız nasıl muhafaza edebilirim ? teşekkürler.

20230608_115556.jpg
20230608_115443(0).jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Şırınga edinip test tüpü gibi kullanabilirsiniz. Onu da edinemezseniz herhangi küçük bir kabın içerisine koyup kaba ıslak pamuk koyarak, o pamuğu kurudukça değiştirerek bakabilirsiniz ama bu kalıcı olmaz. Test tüpü edinmeniz lazım bir noktada.

Onur

Minör
Üye
Saat kaç gibi buldunuz ben 10 gibi çıktım hiçbir canlı göremedim:(

BerkayKÇ

Larva
Üye

Lazesay

Yumurta
Üye
Arkadaşlar öncelikle burda uçuş vardı yerlerde heryerde bunlardan vardı. Cinsi nedir? (lasius sp.) olduğunu düşünüyorum . Bir de şuan olduğum koşullar baya kısıtlı test tüpü bulmam imkansız nasıl muhafaza edebilirim ? teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 24794
Ekli dosyayı görüntüle 24795
Eğer toplu halde bulup içinden aldıysanız döllenmemiş olma ihtimali çok yüksek zaten kanadını dökmemiş ancak tek bulduysanız diğerlerinden uzaktaysa döllenmiştir saklamak için deney tüpünü kırtasiyelerde bulabilirsiniz o yoksa şırınga kullanabilirsiniz iyi günler

EliBras

Yumurta
Üye
Eğer toplu halde bulup içinden aldıysanız döllenmemiş olma ihtimali çok yüksek zaten kanadını dökmemiş ancak tek bulduysanız diğerlerinden uzaktaysa döllenmiştir saklamak için deney tüpünü kırtasiyelerde bulabilirsiniz o yoksa şırınga kullanabilirsiniz iyigeniş bi alanda

Eğer toplu halde bulup içinden aldıysanız döllenmemiş olma ihtimali çok yüksek zaten kanadını dökmemiş ancak tek bulduysanız diğerlerinden uzaktaysa döllenmiştir saklamak için deney tüpünü kırtasiyelerde bulabilirsiniz o yoksa şırınga kullanabilirsiniz iyi günler
geniş bi alanda birsürür vardı duvarda örümcek ağında takılmış birsürü prens vardı muhtwmelen uçuş gerçekleşmiş prenses adayları yere düşmüş fakat prensler örümcek ağına takılmış

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Ek olarak test tüpü alternatifi için marketlerde satılan çakıl taşı şekerler var. Onların kutularını kullanabilirsiniz.