Samsun'da da vardı uçuş, bende gördüm bunlardan saat 09.00 civarıydı.Arkadaşlar öncelikle burda uçuş vardı yerlerde heryerde bunlardan vardı. Cinsi nedir? (lasius sp.) olduğunu düşünüyorum . Bir de şuan olduğum koşullar baya kısıtlı test tüpü bulmam imkansız nasıl muhafaza edebilirim ? teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 24794
Ekli dosyayı görüntüle 24795
yalovada heryerdeydiSaat kaç gibi buldunuz ben 10 gibi çıktım hiçbir canlı göremedim![]()
Saat kaç gibiydi?yalovada heryerdeydi
Eğer toplu halde bulup içinden aldıysanız döllenmemiş olma ihtimali çok yüksek zaten kanadını dökmemiş ancak tek bulduysanız diğerlerinden uzaktaysa döllenmiştir saklamak için deney tüpünü kırtasiyelerde bulabilirsiniz o yoksa şırınga kullanabilirsiniz iyi günlerArkadaşlar öncelikle burda uçuş vardı yerlerde heryerde bunlardan vardı. Cinsi nedir? (lasius sp.) olduğunu düşünüyorum . Bir de şuan olduğum koşullar baya kısıtlı test tüpü bulmam imkansız nasıl muhafaza edebilirim ? teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 24794
Ekli dosyayı görüntüle 24795
Eğer toplu halde bulup içinden aldıysanız döllenmemiş olma ihtimali çok yüksek zaten kanadını dökmemiş ancak tek bulduysanız diğerlerinden uzaktaysa döllenmiştir saklamak için deney tüpünü kırtasiyelerde bulabilirsiniz o yoksa şırınga kullanabilirsiniz iyigeniş bi alanda
geniş bi alanda birsürür vardı duvarda örümcek ağında takılmış birsürü prens vardı muhtwmelen uçuş gerçekleşmiş prenses adayları yere düşmüş fakat prensler örümcek ağına takılmışEğer toplu halde bulup içinden aldıysanız döllenmemiş olma ihtimali çok yüksek zaten kanadını dökmemiş ancak tek bulduysanız diğerlerinden uzaktaysa döllenmiştir saklamak için deney tüpünü kırtasiyelerde bulabilirsiniz o yoksa şırınga kullanabilirsiniz iyi günler