Öncelikle geçmiş olsun, bende çok sevdiğim papağanımı kaybetmiştim ve buradan arkadaşlar yardım etmişti fakat fayda etmemişti hatta veterinerle bile konuştuk ilaç kullandık ama fayda etmedi. yani demem o ki biz ne tavsiyesi verirsek verelim herşey için çok geç olduğunda, onu hiçbirşey kurtarmaz ve gördüğüm kadarıyla beslenmiyormuş ve hareket etmiyormuş yani veteriner bile kaplumbağanıza malesef o saatten sonra bir fayda sağlayamazdı çünkü cerrahi bir müdahele küçük evcil hayvanlara pek yapılmıyor, ilaçlar da o kadar fayda etmiyor. Bu yüzden lütfen moderatör arkadaşlara sorun yüklemeyin ve olacağı varmış diyip kabullenmeye çalışın çünkü bizde emin olun bir fayda sağlayamazdık. Tekrardan geçmiş olsun.Tamam artık moderörlerin onayını beklemekten kaplumbağam öldü
Kardeşimizin verdiği cevapta kesinlikle hakaret içeren bir kelime bulunmamaktadır. Okuyup kötü niyetli düşünmemeniz lazımdı, hayret ediyorum forumda "yetkili ve deneyimli bir moderatör"ün böyle bir durumda hâlâ açıklama yapabilmesine inanamıyorum. Kardeşimize baş sağlığı diliyor, yapılan bu kararın tekrardan incelenmesini talep ediyorum.İlk olarak konu sahibi konuyu açtıktan sonra 2 saat içerisinde konu onaylanmış ve forumda aktif konu haline gelmiştir.
İkincisi canlı zaten hareket etmiyor ise burada konu açılsada açılmasa da o canlının yaşama ihtimali çok düşük. Uygun koşullarda bakamayacağınız canlıları alıp öldürmeniz bizim sorunumuz değil. Yardımcı olması açısından zaten konu onaylandı. Her şeyden önce buraya konu açmadan önce zaten sorumluluk sahibi bilincinde olan biri canlının veterinere götürülmesi gerektiğini bilmelidir.
Son olarak konu sahibi moderatörlere hakaret ettiği için forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır.
İlk yazdığı mesajın dışında birşey yazdı mı bilmiyorum.Dediklerinizde haklısınız onunda o şekil konuşması doğru değil ama canlısı ölmüş belki üzülmüş ve canı sıkkın olabilir.Banlanma konusunda bencede yeniden bı gözden geçirilmeli.İlk olarak konu sahibi konuyu açtıktan sonra 2 saat içerisinde konu onaylanmış ve forumda aktif konu haline gelmiştir.
İkincisi canlı zaten hareket etmiyor ise burada konu açılsada açılmasa da o canlının yaşama ihtimali çok düşük. Uygun koşullarda bakamayacağınız canlıları alıp öldürmeniz bizim sorunumuz değil. Yardımcı olması açısından zaten konu onaylandı. Her şeyden önce buraya konu açmadan önce zaten sorumluluk sahibi bilincinde olan biri canlının veterinere götürülmesi gerektiğini bilmelidir.
Son olarak konu sahibi moderatörlere hakaret ettiği için forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır.
@aliarguz kullanıcının bu konu altında yazdığı yazıda hakaret yoktur zaten. Ekstra olarak bir konu daha açmış olup diğer konuda hakaret ettiği için forumdan kalıcı olarak uzaklaştırıldı.Kardeşimizin verdiği cevapta kesinlikle hakaret içeren bir kelime bulunmamaktadır okuyup kötü niyetli düşünmemeniz lazımdı hayret ediyorum forumda yetkili ve deneyimli bir moderatör"ün böyle bir durumda hayla açıklama yapabilmesine inanamıyorum. Kardeşimize baş salığı diliyor, yapılan bu kararın tekrardan incelenmesini talep ediyorum.
Tabii ki reaksiyonunu kesinlikle doğal buluyorum. Lakin ikinci bir konu açıp hakaret ettiği için forumdan kalıcı uzaklaştırıldı.İlk yazdığı mesajın dışında birşey yazdı mı bilmiyorum.Dediklerinizde haklısınız onunda o şekil konuşması doğru değil ama canlısı ölmüş belki üzülmüş ve canı sıkkın olabilir.Banlanma konusunda bencede yeniden bı gözden geçirilmeli.
Anladım 2. konuyu bilmiyordum hayırlı günler.@aliarguz kullanıcının bu konu altında yazdığı yazıda hakaret yoktur zaten. Ekstra olarak bir konu daha açmış olup diğer konuda hakaret ettiği için forumdan kalıcı olarak uzaklaştırıldı.
Bu forumda bu zamana kadar kimseye kötü niyetle yaklaşmadım,yaklaşmam. Yaklaşılmasına da müsade etmem.
Tabii ki reaksiyonunu kesinlikle doğal buluyorum. Lakin ikinci bir konu açıp hakaret ettiği için forumdan kalıcı uzaklaştırıldı.
Tabi tabi öyle yaptıysa haketmiş. Burada ki hiç kimsenin suçu değil kaplumbağanın ölmesi.Anladım 2. konuyu bilmiyordum hayırlı günler.