Yardım

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
selamlar 1 tane yalnız cataglyphis nodus kraliçem vardı dün 2 3 saat aralarla işçi ekledim 5 işçi var outworldde 1 tanesi şekerli suda boğulmuş şekerli sudan kurtarıp kuru bir peçetenin üstünde koydum kendine biraz geldi ama sanırım ölücek gibi herneyse. onu saymazsak 4 işçisi var işçiler dahil kimse kimseye saldırmadı bugün 2. gün 2 3 işçi outworlde çıkıyor tübe giriyor 1 tanesi kraliçenin tübünden asla ayrılmıyor fakat kötü bir şey mi bilmiyorum ama kraliçe ara sıra dışarı çıkıyor sizce kabullenmişler midir ?
bazı fotoğraflar

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    61.3 KB · Görüntüleme: 18
  • image.jpg
    image.jpg
    26.7 KB · Görüntüleme: 18
  • image.jpg
    image.jpg
    27.6 KB · Görüntüleme: 18

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
selamlar 1 tane yalnız cataglyphis nodus kraliçem vardı dün 2 3 saat aralarla işçi ekledim 5 işçi var outworldde 1 tanesi şekerli suda boğulmuş şekerli sudan kurtarıp kuru bir peçetenin üstünde koydum kendine biraz geldi ama sanırım ölücek gibi herneyse. onu saymazsak 4 işçisi var işçiler dahil kimse kimseye saldırmadı bugün 2. gün 2 3 işçi outworlde çıkıyor tübe giriyor 1 tanesi kraliçenin tübünden asla ayrılmıyor fakat kötü bir şey mi bilmiyorum ama kraliçe ara sıra dışarı çıkıyor sizce kabullenmişler midir ?
bazı fotoğraflar
şuan kraliçe 2 işçiyle berwber dışarda sizce neden dışarı çıkıyordur ölmek üzere olan işçi ve verdiğim drosophilla meyve sineğini boş tüve taşımışlar

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
kraliçe tübe girdi işçilerin yanına
bir sorum daha olucak şekerli suyun enerjisni pamuktan alabilirler mi şırıngayı şekerli su için ayarladım ama içebilirler mi ?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 12