ortalama kaç derece olması lazım outworld ve yuvaOlur ama yuva değil outworld daha çok ısınır dengeyi bozabilir
cataglyphis aeseancs ım var onlar sanırm daha düşük sıcaklıklarda imiş oda sıcaklığında yaşayabilirler mi24-25 derece ile 35 derece arası olabilir. Bu rakam değişiklik gösterebilir. En çok hangi sıcaklıktan verim alırsanız ona göre ayarlayın
tamamdır teşekkürlerPardon,ben nodus üzerinden bilgi verdim. Oda sıcaklığında kolaylıkla bakılabilir evet. Isıtıcı pedle 25 derecede bakılabilir. Hatta outworldde ped olmadanda bakabilirsiniz. Kış için düşünüyorsanız ısıtıcı pedle ısıtabilirsiniz evet
Sayı olmasın hocam. ^^24-25 derece ile 35 derece arası olabilir. Bu rakam değişiklik gösterebilir. En çok hangi sıcaklıktan verim alırsanız ona göre ayarlayın
Peki o zaman nasıl sıcaklığı sabitleyecek😅 Gözlemlerime göre verdim sıcaklığıSayı olmasın hocam. ^^
yok hocam siz 25 30 arasına rakam dediğiniz için uyardı rakamlar 0 dan 9 da kadar ya kafanız karştı sanırımPeki o zaman nasıl sıcaklığı sabitleyecek😅 Gözlemlerime göre verdim sıcaklığı
Haa dikkatsizliğime gelmiş,sorry🙃yok hocam siz 25 30 arasına rakam dediğiniz için uyardı rakamlar 0 dan 9 da kadar ya kafanız karştı sanırım![]()
Haa dikkatsizliğime gelmiş,sorry🙃
Şaka yapıyorum ahahahHaa dikkatsizliğime gelmiş,sorry🙃