Yardım

Yusuf_d

Yumurta
Üye
Yağmur yağıdıktan hemen sonra mı yoksa ertesi gün mü kraliçe karınca aramalıyım

Dymions

Yumurta
Üye
bence fark etmez şansın varsa her zaman bulursun.

Batınönal

Yumurta
Üye
Yağmur yağdıktan sonra bulma şansın daha çok ama rüzgarsiz havada sıcaklığın ve nemin yüksek olduğu derecelerde bulma şansın da oldukça fazla. Şahsen ben 18 derecede rüzgarın 2 km/s ve nemin %40 olduğu havada messorlarin uçuşuna denk geldim.

Heaz

Yumurta
Üye
bence rüzgarsız olması yeterli çünkü çoğu kişi nem ve derece az yada olması gerekenden düşük olsa bile buluyor

Nazmiefe

Pupa
Üye
ben daha bugün 2 tane messor la karşılaştım ilk kraliçemi de 1 hafta önce bulmuştum 1 tanesi ezilmişti okulda buldum ve yağmurdan sonra buldum hava rüzgarlıydı 2. sinide ararken buldun aynı gün yuva kazıyordu bende sahiplendim. O gün içerisinde kolonilere yem olan kraliçeleri de gördüm hatta componotus vardı ona biraz üzülmüştüm ben alabilirim diye elimde 2 messor var. multi yapmayı düşünüyordum ama aynı anda bulmadım mutlaka 1 i ölecektir her neyse keyifli hobiler.

Yusuf_d

Yumurta
Üye
Hepinize yardımlarınız için teşekkürler

EmirGulmen

Yumurta
Üye
Yağmur yağıdıktan hemen sonra mı yoksa ertesi gün mü kraliçe karınca aramalıyım
bi haftadır bir sürü messor kraliçesi görüyorum bence pek bir önemi yok uçuştan 3-4 gün sonra bile kraliçe bulmak mümkün sadece çıkıp ara

Yusuf_d

Yumurta
Üye
bi haftadır bir sürü messor kraliçesi görüyorum bence pek bir önemi yok uçuştan 3-4 gün sonra bile kraliçe bulmak mümkün sadece çıkıp ara
Dışarıdan yeni geldim de henüz hiç kraliçeye denk gelemedim sadece yuvadan uzakta 2 tane ayrı yerlerde prens bulabildim bugün de şansım yaver gitmedi 😔