Hocam birini koymaya çalışırken diğeri kaçıyorKanka leğen gibi geniş biryerde almaya çalış kaçan olur ama tutup geri koyarsın sorun olmaz yani
Kanka tüpü dik tut sürekli tık tık vur çıkamasınlar yapcak bişi yok bende dün aynı sorunu yaşadımHocam birini koymaya çalışırken diğeri kaçıyor
4 5 günde küflenebilir dikkatli ol benceVe kurt ne kadar süre kalırsa sıkıntı yapmaya başlar?
O kadar uzun kalabiliyor ise sorun yok ben ilk 24 saatten sonra sıkıntı sanıyordum.4 5 günde küflenebilir dikkatli ol bence
Bence rahat etmek için ufak bir outworld bağlayabilirsin yada formicariuma geç. Bende 20 işçili messor kolonimde yaşıyorum aynı sorunuYaklaşık 30 işçili messor kolonimin tüpünün içinde almam gereken buffalo kurdu var ama tüpün ağzından ayrılmıyorlar biri gidiyor biri geliyor kafayı yemek üzereyim nasıl alacağım içerde kalan kurtları..
Küçük bir formikaryumum hazır 2. nesil işçilerin hepsi çıksın transfer denemeyi düşünüyorum zaten teşekürler dostum.Bence rahat etmek için ufak bir outworld bağlayabilirsin yada formicariuma geç. Bende 20 işçili messor kolonimde yaşıyorum aynı sorunu
Birde Allah'tan fazla yemediklerini tüpün ağzına taşımışlar o konuda cidden çok temiz canlılar hallettim çıkardım sabah fazla kalan kurtları. Kesip vermek lazım sanırım birde öldürmek yetmiyor yiyememişler birini hiç.Bence rahat etmek için ufak bir outworld bağlayabilirsin yada formicariuma geç. Bende 20 işçili messor kolonimde yaşıyorum aynı sorunu
Tecrübe edindikçe olacak hocam evet.Yaptıkça alışıyorsun. Pamuğu ilk çıkarttığında çok tepki vermiyorlar hızlı bir şekilde almalısın ama pamuğu çıkarttıktan sonra yok biri kaçıyor diye pamuğu geri tıkarsan o zaman bütün koloni pamuğa yöneliyor
Aynen küçük kolonilerde bölüp vermek lazım dış kabuğu sert geliyor un kurdunun.Birde Allah'tan fazla yemediklerini tüpün ağzına taşımışlar o konuda cidden çok temiz canlılar hallettim çıkardım sabah fazla kalan kurtları. Kesip vermek lazım sanırım birde öldürmek yetmiyor yiyememişler birini hiç.
Buffalo kurdu hocam bendeki.Aynen küçük kolonilerde bölüp vermek lazım dış kabuğu sert geliyor un kurdunun.
Jdjjdjr zort oldum biBuffalo kurdu hocam bendeki.