Yardım lazım

KaraŞimşek

Yumurta
Üye
Video atiliyormu buraya acil bişey göstermem lazım karıncalarda fotoğrafla olmaz

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Videoyu YouTube'a yükledikten sonra linkini burada paylaşabilirsiniz. Direkt olarak video yüklenmiyor foruma.

KaraŞimşek

Yumurta
Üye
Ölüm çemberi sanırım bo kactanesine ölmüş neyden dolayı olmuştur

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Bir fikrim olmamakla birlikte doğru olabilir ordaki karıncaları outworld e dökün ve bol deterjan ile kapağı yıkayın ve iyice durlayın bu sayede şimdilik bundurumdan kurtulmuş olursunuz

EArslan

Minör
Üye
Ölüm çemberi sanırım bo kactanesine ölmüş neyden dolayı olmuştur
İnternette görmüştüm ( ne kadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum ) doğada karıncalar yemek bulduğu zaman kolonisine haber vermek için koku salgılıyorlar. Eğer 2-3 veya daha fazla karınca aynı yere kokusunu salgılarsa kokular karışıyor ve yuvarlak çizmeye başlıyorlar. Böyle böyle bütün koloni ölüyor.

Sizin koloninizde ise outworld' deki havalandırma deliğinde bu olay olmuş. Büyük ihtimalle aç kaldılar ve yemek aramak için kaçacak bölgeye koku salgıladılar ve bu durum oluştu.

Deterjanla yıkamanızı önermem. Sonuçta kimyasal ve karıncalara zarar verebilir. Outworld' ün kapağını veya outworld' ü değiştirmenizi öneririm. Beslemeyide arttırın.