Yardım Lazım!

General_Elyq

Yumurta
Üye
Öncelikle merhabalar. Ben bu hobiye yeni başladım (daha doğrusu başlayacağım). Bir süredir videolar izleyerek, araştırmalar yaparak elimden geldiğince ilgi kazanıyorum. Başlamak istiyorum şimdi fakat şu anda uçuş zamanı değil, satın alayım dersem fiyatlar ortada inanılmaz fazla. Yani 3 aya kadarda uçuşlar başlamaz bütçemde düşük ne yapmalıyım sizce?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ants123

Pupa
Üye
Sabretmelisiniz. Uçuşlar üç aya kalmaz. Marttan itibaren gözünüz yerleri aramaya başlayabilir.

Bankai

Larva
Üye
Öncelikle merhabalar. Ben bu hobiye yeni başladım (daha doğrusu başlayacağım). Bir süredir videolar izleyerek, araştırmalar yaparak elimden geldiğince ilgi kazanıyorum. Başlamak istiyorum şimdi fakat şu anda uçuş zamanı değil, satın alayım dersem fiyatlar ortada inanılmaz fazla. Yani 3 aya kadarda uçuşlar başlamaz bütçemde düşük ne yapmalıyım sizce?
Uçuşlar genelde Nisan başı–Mayıs sonu gibi oluyor diye biliyorum. Messor cinsinde özellikle; ben de eskiden o dönemlerde bulmuştum, zaten bulan çoğu kişi de var. Onun dışında kışın bulmak bayağı zor.
2026 boyunca karınca aradığım bir konu var, oraya bakabilirsin. Her gün güncel olarak paylaşacağım. Ben bir şey bulursam haber veririm; sen de beni beklemeden çıkıp arayabilirsin.
YouTube’da bir adamın videosunu görmüştüm, Aralık’ta kraliçe bulmuştu ama büyük ihtimalle çok zor, belki hiç bulamayız bile. Yine de dışarı çıkıp saatlerce aramak bile insanı ciddi anlamda rahatlatıyor.