Yardım edin

Bankai

Larva
Üye
Benim kafam çok karışık. Sizce gerekli olan formikaryum, ekipman, outworld falan mı alayım sadece ; yoksa aldıklarımın daha azını alıp yanında 3 tane kraliçeyi birlikte mi almalıyım?

poyrasalos

Pupa
Üye
Benim kafam çok karışık. Sizce gerekli olan formikaryum, ekipman, outworld falan mı alayım sadece ; yoksa aldıklarımın daha azını alıp yanında 3 tane kraliçeyi birlikte mi almalıyım?
Bence daha azını alıp kraliçe alın. Sonra onlar işçileri artınca almanız en mantıklısıdır. Sevgiler <3

omereymenc

Media
Üye
Öyle yapixam 1 temnothorax kolonisi bitane de tetramorium caespitum kraliçe
Almak yerine bulmayı deneyebilirsiniz ki yaz aylarında tetramorium bulmanız kaçınılmazdır. Aramama rağmen bir sürü bulmuştum. Ayrıca alınca kimi satıcalar kanadı koparılmış gibi sorunlu kraliçeler satabiliyor, alacaksanız güvenilir olsun. Biraz acele ediyorsunuz uygun zamanlarda ararsanız ve kendi bulduğunuz kraliçelerle koloni kurarsanız eminim daha çok zevk alırsınız hele ilk kraliçeyi bulma ve koloni kurma heyecanı apayrı. Seçim size kalmış :)

Bankai

Larva
Üye
Almak yerine bulmayı deneyebilirsiniz ki yaz aylarında tetramorium bulmanız kaçınılmazdır. Aramama rağmen bir sürü bulmuştum. Ayrıca alınca kimi satıcalar kanadı koparılmış gibi sorunlu kraliçeler satabiliyor, alacaksanız güvenilir olsun. Biraz acele ediyorsunuz uygun zamanlarda ararsanız ve kendi bulduğunuz kraliçelerle koloni kurarsanız eminim daha çok zevk alırsınız hele ilk kraliçeyi bulma ve koloni kurma heyecanı apayrı. Seçim size kalmış :)
Şimdiden alıyım dedim heyecandan duramadim yerimde

En mantıklısı öyle çünkü.
Sipariş ettim umarım elime iyi halde gelirler

Şimdiden alıp büyütme kararı verdim, o yüzden koloniyi aldım. 2026 boyunca fazlasıyla büyütmeye çalışacağım; bakalım ne kadar olacaklar. Onun haricinde, kendi bulduğumuz kraliçelerle koloni kurmak zaten apayrı bir zevk, onu söylemeye bile gerek yok.

Şimdiden alıp büyütme kararı verdim, o yüzden koloniyi aldım. 2026 boyunca fazlasıyla büyütmeye çalışacağım; bakalım ne kadar olacaklar. Onun haricinde, kendi bulduğumuz kraliçelerle koloni kurmak zaten apayrı bir zevk, onu söylemeye bile gerek yok.
İkisini ayrı ayrı yazmışım yanlışlıkla 😑

Son düzenleme:

SinanE-Z

Pupa
Üye
Öyle yapixam 1 temnothorax kolonisi bitane de tetramorium caespitum kraliçe
Setten ziyade kendiniz toparlayabilirsiniz, illaha kraliçe alırsanızda bir anda bakmak zorski değil sonuçta diyapoza dönebilirler. İsterseniz yeterince dinlenmiş bir kraliçe/koloniyi denersiniz ilk deneyim olarak

İkisini ayrı ayrı yazmışım yanlışlıkla 😑
Dert değil, heyecanı hissettiren detaylar katıyor bu hatalar, iyi çalışmalar 💚🕷️