Bence daha azını alıp kraliçe alın. Sonra onlar işçileri artınca almanız en mantıklısıdır. Sevgiler <3Benim kafam çok karışık. Sizce gerekli olan formikaryum, ekipman, outworld falan mı alayım sadece ; yoksa aldıklarımın daha azını alıp yanında 3 tane kraliçeyi birlikte mi almalıyım?
Öyle yapixam 1 temnothorax kolonisi bitane de tetramorium caespitum kraliçeBence daha azını alıp kraliçe alın. Sonra onlar işçileri artınca almanız en mantıklısıdır. Sevgiler <3
En mantıklısı öyle çünkü.Öyle yapixam 1 temnothorax kolonisi bitane de tetramorium caespitum kraliçe
Almak yerine bulmayı deneyebilirsiniz ki yaz aylarında tetramorium bulmanız kaçınılmazdır. Aramama rağmen bir sürü bulmuştum. Ayrıca alınca kimi satıcalar kanadı koparılmış gibi sorunlu kraliçeler satabiliyor, alacaksanız güvenilir olsun. Biraz acele ediyorsunuz uygun zamanlarda ararsanız ve kendi bulduğunuz kraliçelerle koloni kurarsanız eminim daha çok zevk alırsınız hele ilk kraliçeyi bulma ve koloni kurma heyecanı apayrı. Seçim size kalmışÖyle yapixam 1 temnothorax kolonisi bitane de tetramorium caespitum kraliçe
Şimdiden alıyım dedim heyecandan duramadim yerimdeAlmak yerine bulmayı deneyebilirsiniz ki yaz aylarında tetramorium bulmanız kaçınılmazdır. Aramama rağmen bir sürü bulmuştum. Ayrıca alınca kimi satıcalar kanadı koparılmış gibi sorunlu kraliçeler satabiliyor, alacaksanız güvenilir olsun. Biraz acele ediyorsunuz uygun zamanlarda ararsanız ve kendi bulduğunuz kraliçelerle koloni kurarsanız eminim daha çok zevk alırsınız hele ilk kraliçeyi bulma ve koloni kurma heyecanı apayrı. Seçim size kalmış![]()
Sipariş ettim umarım elime iyi halde gelirlerEn mantıklısı öyle çünkü.
Şimdiden alıp büyütme kararı verdim, o yüzden koloniyi aldım. 2026 boyunca fazlasıyla büyütmeye çalışacağım; bakalım ne kadar olacaklar. Onun haricinde, kendi bulduğumuz kraliçelerle koloni kurmak zaten apayrı bir zevk, onu söylemeye bile gerek yok.Almak yerine bulmayı deneyebilirsiniz ki yaz aylarında tetramorium bulmanız kaçınılmazdır. Aramama rağmen bir sürü bulmuştum. Ayrıca alınca kimi satıcalar kanadı koparılmış gibi sorunlu kraliçeler satabiliyor, alacaksanız güvenilir olsun. Biraz acele ediyorsunuz uygun zamanlarda ararsanız ve kendi bulduğunuz kraliçelerle koloni kurarsanız eminim daha çok zevk alırsınız hele ilk kraliçeyi bulma ve koloni kurma heyecanı apayrı. Seçim size kalmış![]()
İkisini ayrı ayrı yazmışım yanlışlıkla 😑Şimdiden alıyım dedim heyecandan duramadim yerimde
Sipariş ettim umarım elime iyi halde gelirler
Şimdiden alıp büyütme kararı verdim, o yüzden koloniyi aldım. 2026 boyunca fazlasıyla büyütmeye çalışacağım; bakalım ne kadar olacaklar. Onun haricinde, kendi bulduğumuz kraliçelerle koloni kurmak zaten apayrı bir zevk, onu söylemeye bile gerek yok.
Setten ziyade kendiniz toparlayabilirsiniz, illaha kraliçe alırsanızda bir anda bakmak zorski değil sonuçta diyapoza dönebilirler. İsterseniz yeterince dinlenmiş bir kraliçe/koloniyi denersiniz ilk deneyim olarakÖyle yapixam 1 temnothorax kolonisi bitane de tetramorium caespitum kraliçe
Dert değil, heyecanı hissettiren detaylar katıyor bu hatalar, iyi çalışmalar 💚🕷️Şimdiden alıyım dedim heyecandan duramadim yerimde
Sipariş ettim umarım elime iyi halde gelirler
Şimdiden alıp büyütme kararı verdim, o yüzden koloniyi aldım. 2026 boyunca fazlasıyla büyütmeye çalışacağım; bakalım ne kadar olacaklar. Onun haricinde, kendi bulduğumuz kraliçelerle koloni kurmak zaten apayrı bir zevk, onu söylemeye bile gerek yok.
İkisini ayrı ayrı yazmışım yanlışlıkla 😑