var sag arka ayagıBacağı ezik değilmiş gibi bakabilirsin. Hiçbir fark yok.
nasıl besleyebilirim tesekkurler bu aradaBacağı ezik değilmiş gibi bakabilirsin. Hiçbir fark yok.
Yani? Alçıya mı alacaksın bacağını, baston mu vereceksin? Canlıların zararlarına bir müdahalede bulunamayız. Yokmuş gibi bak.var sag arka ayagı
fotografta gözükmemiş olabilir ama hayvan yürüyemiyor
sag arka ayagı havada, kullanamıyor
ayagı için sormadım beslenmesi için sordum. ayagını soylememin sebebi ise bilgi vermektiYani? Alçıya mı alacaksın bacağını, baston mu vereceksin? Canlıların zararlarına bir müdahalede bulunamayız. Yokmuş gibi bak.
evde nasıl bakabilirim. onun için actım zaten konuyuNasıl besleyebilirsin konusu rehberlerde var, şimdilik beslenmesi gerekmiyor.
bu kralice mi?eğer bakmak istiyorsan normal bir kraliçeymiş gibi bakıcaksın. Tüpe alıp şekerli su verebilirsin ondan sonra 1 2 hafta bakma işçiler çıktıktan sonra besleyebilirsin.
evet ,rehberi:kralice mi?
Dostum rehbere yönlendirme yaptım ben de soruna cevap olarak zaten. Bu tarz temel bilgiler rehberlerde yazılı. Ya da kç Youtube videolarını izleyebilirsin.şimdilik beslenmesi gerekmiyo olabilir ama sonucta beslenecek. önceden bilmeliyim
Şekerli suya gerek yok.eğer bakmak istiyorsan normal bir kraliçeymiş gibi bakıcaksın. Tüpe alıp şekerli su verebilirsin ondan sonra 1 2 hafta bakma işçiler çıktıktan sonra besleyebilirsin.
normal su mu sadeceŞekerli suya gerek yok.
Normal tüp kurulumu yapıp kraliçeyi içine koyarak karanlık ortama yerleştirmek yeterli olur şimdilik.normal su mu sadece
tamamdır. sonra işçilerin çıkmasını mı bekleyecegım hiçbir sey yapmadanNormal tüp kurulumu yapıp kraliçeyi içine koyarak karanlık ortama yerleştirmek yeterli olur şimdilik.
Asker çıkmayacak, işçi çıkacak. Evet hiçbir şey yapmadan işçi çıkmasını beklemelisin. Zaten bu bilgilerin hepsi bahsettiğim kaynaklarda var, tek tek anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.tamamdır. sonra askerin çıkmasını mı bekleyecegım hiçbir sey yapmadan
çok teşekkür ederim ikinize deAsker çıkmayacak, işçi çıkacak. Evet hiçbir şey yapmadan işçi çıkmasını beklemelisin. Zaten bu bilgilerin hepsi bahsettiğim kaynaklarda var, tek tek anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.