Yardım eder misiniz hangi tür hangi cins nasıl beslemem lazım

mst41

Yumurta
Üye
eğer messorsa şekerli su sevmez messor türü protein ihtiyacı olarak çim tohumu veya muhabbet kuşu yemi verebilrsiniz. 1 haftada bir un kurdu verirseniz koloniniz daha hızlı büyür agresif bir türdür oda sıcaklığında beslenebilir nem ihtiyacı diğer karıncalara göre azdır

Muhammet18

Pupa
Üye
eğer messorsa şekerli su sevmez messor türü protein ihtiyacı olarak çim tohumu veya muhabbet kuşu yemi verebilrsiniz. 1 haftada bir un kurdu verirseniz koloniniz daha hızlı büyür agresif bir türdür oda sıcaklığında beslenebilir nem ihtiyacı diğer karıncalara göre azdır
Bir kaç şey yanlış çim tohumu tavsiye edilmez çünkü her türlü filizlenir ve çoğu boştur. Ve çok fazla strese girer ise agrasiflesir yani normalde sakin bir türdür iyi hobiler 😄

Muhammet18

Pupa
Üye
Ve burada öneri istemiş yeni başlıyor isen messor en önerilen türdur

mst41

Yumurta
Üye
Bir kaç şey yanlış çim tohumu tavsiye edilmez çünkü her türlü filizlenir ve çoğu boştur. Ve çok fazla strese girer ise agrasiflesir yani normalde sakin bir türdür iyi hobiler
tuğkan abiden öyle öğrendim videolardan ama sıkınıtı yok dahada uzatmıyım

AsEtAxT

Pupa
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Bir kaç şey yanlış çim tohumu tavsiye edilmez çünkü her türlü filizlenir ve çoğu boştur. Ve çok fazla strese girer ise agrasiflesir yani normalde sakin bir türdür iyi hobiler 😄
Messor sakin değil tam tersi stresli bir cins tir.

efekan

Nanitik
Üye
Messor çoğunlukla karınca hobisine yeni başlayanların en çok kullandığı türdür. Beslenmesi kolaydır fakat bunun yanında stresli türdür. Meseor için ise çoğunlukla önerilen besin kuş yemidir. Hasatçı karıncalar oldukları için tohum türlerine de başvurabilirsiniz (Örnek: Çim Tohumu).

Muhammet18

Pupa
Üye
Arkadaşlar ben kaç kee messor besledim ama messorlarin HİC strese girdiğini horedim cookk zoor şekilde strese girdiğini gördüm