Bir kaç şey yanlış çim tohumu tavsiye edilmez çünkü her türlü filizlenir ve çoğu boştur. Ve çok fazla strese girer ise agrasiflesir yani normalde sakin bir türdür iyi hobiler 😄eğer messorsa şekerli su sevmez messor türü protein ihtiyacı olarak çim tohumu veya muhabbet kuşu yemi verebilrsiniz. 1 haftada bir un kurdu verirseniz koloniniz daha hızlı büyür agresif bir türdür oda sıcaklığında beslenebilir nem ihtiyacı diğer karıncalara göre azdır
Ve burada öneri istemiş yeni başlıyor isen messor en önerilen türdureğer messorsa şekerli su sevmez messor türü protein ihtiyacı olarak çim tohumu veya muhabbet kuşu yemi verebilrsiniz. 1 haftada bir un kurdu verirseniz koloniniz daha hızlı büyür agresif bir türdür oda sıcaklığında beslenebilir nem ihtiyacı diğer karıncalara göre azdır
evet biliyorum arkdaşın öyle yazdığını görmedimVe burada öneri istemiş yeni başlıyor isen messor en önerilen türdur
tuğkan abiden öyle öğrendim videolardan ama sıkınıtı yok dahada uzatmıyımBir kaç şey yanlış çim tohumu tavsiye edilmez çünkü her türlü filizlenir ve çoğu boştur. Ve çok fazla strese girer ise agrasiflesir yani normalde sakin bir türdür iyi hobiler
Messor sakin değil tam tersi stresli bir cins tir.Bir kaç şey yanlış çim tohumu tavsiye edilmez çünkü her türlü filizlenir ve çoğu boştur. Ve çok fazla strese girer ise agrasiflesir yani normalde sakin bir türdür iyi hobiler 😄
Evet, burada yanlış yazmışım. Stresli bir tür ama çok çabuk streslenmiyor. Bunun için besleyebilirsinizArkadaşlar ben kaç kee messor besledim ama messorlarin HİC strese girdiğini horedim cookk zoor şekilde strese girdiğini gördüm