Yardım Edebilir misiniz?

Reaper

Yumurta
Üye
Merhaba, ben yeni yeni başlayacağım. Hangi ayda bulabilirim karıncaları ve kraliçesini. Nerde bulabilirim. Beslemem için gereken malzemeler nedir nereden satın alabiirim. Son sorumda hangi türü beslmem lazım başlangıç olarak. Şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Merhaba, ben yeni yeni başlayacağım. Hangi ayda bulabilirim karıncaları ve kraliçesini. Nerde bulabilirim. Beslemem için gereken malzemeler nedir nereden satın alabiirim. Son sorumda hangi türü beslmem lazım başlangıç olarak. Şimdiden teşekkürler.
Havalar 20 derecenin altına düşene kadar kraliçe bulabilirsiniz.Yağmur sonrası nem artığı için şansınız artar.Şuanlık ihtiyacınız olan sey test tüpü ve un kurdu.Lasius,messor, tetramorium gibi cinsler
başlangıç için uygundur.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
karınca çiftliğim kanalında, sorduğunuz soruları %99 doğruluk ile cevaplacak videolar mevcut. forumdaki çoğu kişi bu tür soruları cevaplamaktan sıkıldığı için doğru düzgün cevap alamayabilirsiniz. bu yüzden videolar izleyip araştırmanızı tavsiye ederim.