Yardım acil!

MustafaPX

Larva
Üye
Arkadaşlar tüp deki su bitti daha işcişi yok messor cinsi pamuk şuan ıslak ama pazar gününe kadar yetmez pazar günü tüp gelecek etrafta da hiç tüp satan yer yok ne yapmalıyım.

akvaryumhane

Pupa
Üye
Arkadaşlar tüp deki su bitti daha işcişi yok messor cinsi pamuk şuan ıslak ama pazar gününe kadar yetmez pazar günü tüp gelecek etrafta da hiç tüp satan yer yok ne yapmalıyım.
5 gün uzun süre olsada dayanır. Pamuğa su emdirip test tüpünün içine koyun. Su ihtiyacını ve nem ihtiyacını bir süreliğine karşılar.

Ozixsi1987

Larva
Üye
Hocam isterseniz manuel transfer edin. Kraliçeyi koyup yumurtaları da ıslak bir pamuk veya ince uçlu bir nesne ile alıp diğer tüpe transfer edebilirsiniz. Strese girmesin diyorsanız suyun bittiği test tüpünü yeni hazırladığınız test tüpüne bağlayıp suyun bittiği test tüpüne ışık tutup diğer test tüpünü karanlıkta bırakırsanızda transfer olur ama bu biraz daha uzun sürebilir.

Black07

Yumurta
Üye
Hocam şırıngayla su takviyesi yapmayı deneyebilirsin belki.

Ayberkfb

Larva
Üye
Bunu düşündüm de su taşar diyen oldu.
Asla riske girme, ben denedim. İğneyi uca kadar soktum, 3-4 mm kadar pamukta kaldı. Bir bastım, pamuk kustu. Şişe pamuğu sardım, direkt tüpe bastım üstünden. Yarım saat yumurta ve pupa ayıkladım. Kraliçe zaten stresin en yüksek seviyesindeydi, Allah’tan yumurtalarını yemedi.

MustafaPX

Larva
Üye
Asla riske girme, ben denedim. İğneyi uca kadar soktum, 3-4 mm kadar pamukta kaldı. Bir bastım, pamuk kustu. Şişe pamuğu sardım, direkt tüpe bastım üstünden. Yarım saat yumurta ve pupa ayıkladım. Kraliçe zaten stresin en yüksek seviyesindeydi, Allah’tan yumurtalarını yemedi.
Sağol uyardığın için üzüldüm durumuna.

eneeess

Pupa
Üye
Pamuk hala ıslaksa beklemeni tavsiye ederim kraliçe susuzluktan ölmez merak etme