5 gün uzun süre olsada dayanır. Pamuğa su emdirip test tüpünün içine koyun. Su ihtiyacını ve nem ihtiyacını bir süreliğine karşılar.Arkadaşlar tüp deki su bitti daha işcişi yok messor cinsi pamuk şuan ıslak ama pazar gününe kadar yetmez pazar günü tüp gelecek etrafta da hiç tüp satan yer yok ne yapmalıyım.
Hocam isterseniz manuel transfer edin. Kraliçeyi koyup yumurtaları da ıslak bir pamuk veya ince uçlu bir nesne ile alıp diğer tüpe transfer edebilirsiniz. Strese girmesin diyorsanız suyun bittiği test tüpünü yeni hazırladığınız test tüpüne bağlayıp suyun bittiği test tüpüne ışık tutup diğer test tüpünü karanlıkta bırakırsanızda transfer olur ama bu biraz daha uzun sürebilir.Arkadaşlar tüp deki su bitti daha işcişi yok messor cinsi pamuk şuan ıslak ama pazar gününe kadar yetmez pazar günü tüp gelecek etrafta da hiç tüp satan yer yok ne yapmalıyım.
Çok riskli, pamuğun tam dibine kadar sokamazsa pamuk fazla suyu kusar. Yumurtaların oraya su dolabilir.Hocam şırıngayla su takviyesi yapmayı deneyebilirsin belki.
Bunu düşündüm de su taşar diyen oldu.Hocam şırıngayla su takviyesi yapmayı deneyebilirsin belki.
Asla riske girme, ben denedim. İğneyi uca kadar soktum, 3-4 mm kadar pamukta kaldı. Bir bastım, pamuk kustu. Şişe pamuğu sardım, direkt tüpe bastım üstünden. Yarım saat yumurta ve pupa ayıkladım. Kraliçe zaten stresin en yüksek seviyesindeydi, Allah’tan yumurtalarını yemedi.Bunu düşündüm de su taşar diyen oldu.
Sağol uyardığın için üzüldüm durumuna.Asla riske girme, ben denedim. İğneyi uca kadar soktum, 3-4 mm kadar pamukta kaldı. Bir bastım, pamuk kustu. Şişe pamuğu sardım, direkt tüpe bastım üstünden. Yarım saat yumurta ve pupa ayıkladım. Kraliçe zaten stresin en yüksek seviyesindeydi, Allah’tan yumurtalarını yemedi.
Böyle böyle deneyim kazanıyoruz, ne yapalım, her zaman yüzümüz gülmüyor. Biz bir hata yaptık, aynı duruma siz de düşmeyin isterim.Sağol uyardığın için üzüldüm durumuna.