Arkadaşlar bugün kanatlı ve arka iki bacağı yaralı bir prenses buldum sizce direkt salayım mı yoksa 1-2 hafta bekleyim mi prenses pek yürüyemiyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arka bacağının yaralı olduğunu nasıl anladın? Tam olarak nasıl “yürüyemiyor”?Arkadaşlar bugün kanatlı ve arka iki bacağı yaralı bir prenses buldum sizce direkt salayım mı yoksa 1-2 hafta bekleyim mi prenses pek yürüyemiyor.
arka bacakları aşırı uzun gözüküyor hareket etmiyor dimdik durduğu içinde yürüyemiyor takla atıyor şehir bulduğum yer ise şehir merkezinde içimlik bi alanın ortasında betonda otuyordum yanımda imiş sonra fark ettim bu arada kanatlarıda problemli yamuk duruyor ikiside bükülmüşArka bacağının yaralı olduğunu nasıl anladın? Tam olarak nasıl “yürüyemiyor”?
Prensesi nerede buldun? (Örn. Yuva ağzında)
Cinsi ne?
yemek versem gelip yiyemez bide cama pamuğa yapışıp duruyor çıldırcam ben kurtarıyorum o yine suya giriyorBeslemek istiyorsanız şansınızı deneyin derim. Tek sorun yürüyememesi ise çok da sıkıntı olacağını sanmam.
Saldırıya uğramış olabileceğini düşünüyorum, hem bacağında hem de kanatında problem olması iyi değil. Cinsini belirlemek için yeni konu açabilirsin, bol şans.arka bacakları aşırı uzun gözüküyor hareket etmiyor dimdik durduğu içinde yürüyemiyor takla atıyor şehir bulduğum yer ise şehir merkezinde içimlik bi alanın ortasında betonda otuyordum yanımda imiş sonra fark ettim bu arada kanatlarıda problemli yamuk duruyor ikiside bükülmüş
Türünü kendin belirleyemezsin. Cinsini belirlemek için yeni konu açmanı tavsiye ederim. Kraliçesinin cinsini Messor sanıp işçi çıktığında fotoğraf attığında Camponotus cinsi olduğunu fark etmiştik, bunun gibi saçma şeyler olmasını istemiyorsan burada(Forumda) sormanı öneririm.türü solenopsis fugax konyada çok fazla solenepsis uçusu var 10dan fazla prenses gördüm
2 tane solenopsis fugax kraliçem var onların türünü burda öğrenmiştim hatta siz demiş olabilirsiniz onların aynısıydı. Sabah baktığımda ölmüştü zatenTürünü kendin belirleyemezsin. Cinsini belirlemek için yeni konu açmanı tavsiye ederim. Kraliçesinin cinsini Messor sanıp işçi çıktığında fotoğraf attığında Camponotus cinsi olduğunu fark etmiştik, bunun gibi saçma şeyler olmasını istemiyorsan burada(Forumda) sormanı öneririm.