Ne yazık anlamadım kuyruğunu yeniden çıkarabiliyorKedine ver yazik
Kendi salmamış kedim koparmış kedimin ağzında buldum akşam üzeri kayaların arasına bırakırımKertenkeleler çok hızlı kendini iyileştirebiliyor. Ufak yaralar bir sıkıntı oluşturmaz. Kuyruğunu da kendi bırakmıştır muhtemelen çıkar tekrar diye düşünüyorum. Evde tedavi ederken canlının ihtiyaçlarını karşılayamayabilirsiniz, daha kötü olabilir. Bence salmanız daha iyi olur.
Kedinizden kurtulmak için kuyruğunu bırakmış işte kertenkeleler avcıları şaşırtmak için kuyruklarını bırakabilirKendi salmamış kedim koparmış kedimin ağzında buldum akşam üzeri kayaların arasına bırakırım
Şuan evde karanlık bir ortamda su verdim içti ne yediğini bilmiyorum akşam kayalıklara salarım saklanır o sırada kuyruğunu çıkarırKedinizden kurtulmak için kuyruğunu bırakmış işte kertenkeleler avcıları şaşırtmak için kuyruklarını bırakabilir
Bu haliyle bile bıraksan yaşar merak etme kuyruğu iyileşir zamanla ama istersen besle öyle gönderKedimin ağzında buldum ve aldım hâlâ canlı kuyruğu yok bu ne yerEkli dosyayı görüntüle 17984
Usta bu halde kediye vermesi hem kedi için hemde kertenke için iyi olacağını sanmıyorumKedine ver yazik