Arkadaşlar yaralı yavru kertenkele buldum araba ezcekti son anda kurtardım aldım iyileşene kadar besleyebilirmiyim nasıl besleyebilirim
Kertenkeleye ait daha net ışıkta görseller ekleyebilir misiniz?
Yürümesinde sorun var düzgün yürüyemiyorTam olarak neresi yaralı göremedim? Scincidae Familyasından bu arada.
Açık bi yaradan bahsetmiyorumTam olarak neresi yaralı göremedim? Scincidae Familyasından bu arada.
İyileşene kadar bakabilirmyim?Tam olarak neresi yaralı göremedim? Scincidae Familyasından bu arada.
Canlı yem varsa elinizde bir kaç gün misafir edebilirsiniz. Sonra salmak zorundasınızAçık bi yaradan bahsetmiyorum
Kaç günde bir vermeliyimCanlı yem varsa elinizde bir kaç gün misafir edebilirsiniz. Sonra salmak zorundasınız
Tamamdır inşallah gidene kadar iyileşirCanlının doyumuna bağlı bir şey. Elinizde küçük canlı yemler varsa vermelisiniz. 2-3 günde bir verebilirsiniz
Video atabilirmisiniz. Bu arada yem yiyeceğini sanmıyorum, doğaya salmalısın dostum.Yürümesinde sorun var düzgün yürüyemiyor
Şuan evde değilim az önce çıktım yaralı doğaya salim o zaman kendi kendine iyileşirmiVideo atabilirmisiniz. Bu arada yem yiyeceğini sanmıyorum, doğaya salmalısın dostum.