Messor prensiArkadaşlar camımın önümde bu karıncayı buldum. Kraliçe ve ya prens pek anlamıyorum türünden fln, yürüyemiyor doğru düzgün. Bacaklarında sorun var gibi ne yapmalıyım sizce?Ekli dosyayı görüntüle 31528Ekli dosyayı görüntüle 31529Ekli dosyayı görüntüle 31530Ekli dosyayı görüntüle 31531
Tekrar cama bıraksam bir şey olur mu? Ve ya ne yapmalıyım.Messor prensi
Çok vakit kaybetmeden etrafı biraz ararsanız muhtemelen kraliçe bulursunuz.Kraliçenin kafası daha büyük oluyorArkadaşlar camımın önümde bu karıncayı buldum. Kraliçe ve ya prens pek anlamıyorum türünden fln, yürüyemiyor doğru düzgün. Bacaklarında sorun var gibi ne yapmalıyım sizce?Ekli dosyayı görüntüle 31528Ekli dosyayı görüntüle 31529Ekli dosyayı görüntüle 31530Ekli dosyayı görüntüle 31531
Dışarı bırakın muhtemelen çiftleşmiştir ve ölecektir.Tekrar cama bıraksam bir şey olur mu? Ve ya ne yapmalıyım.
Etrafı demek istediğim kaldırımlari düz zeminleri falan ararsanız bulabilirsiniz kraliçe uçuş var.Tam olarak buradaydı, bu mermerin üzerinde duruyordu yağmurdan dolayı etkilendi sanırım. 7. Kattayım.Ekli dosyayı görüntüle 31532